Er din baby den sureste baby i byen?

Baby (mor) Spa

(null)

Lyden af rindende vand har en nærmest hypnotiserende virkning på et spædbarn, der er vant til livmoderstøj 24 timer døgnet rundt.
Hvis du timer dit bad, så det passer med babys lur, så behøver du ikke arbejde så meget for at få den lille til at give slip og overgive sig til søvnen, -det gør lyden af vandet for dig. Og du får samtidig ro til at få velvære i din møre moderkrop:)

Babyer under 3 mdr skal højest være vågne i 1/2 -1 time af gangen. Så når den lille har startet sin vågne periode med en god tår mælk, har bøvset godt af, blevet skiftet og morgen pludret, så er det tid til, du ser dit snit til en god morgenrutine, der er luksus for en barslende mor. Mor barn Spa tid!

Put din baby i en nærmest vandret skråstol, måske skal der lige vippes lidt afslappende rytmer til at søvndysse, måske lige op og få en enkel krammer eller to, men ned igen smil og tænd for vandet.

Gå glad i bad:)

Babys første lur på dagen er gerne kort, med mindre man er på farten og de køres i barnevognen. Så regn med at du har min 1/2 time.

Vågner Bebsen før tid er det meget belejligt, at der kan vippes videre med en fod, mens du gør dig færdig.

Lad ikke baby blive rigtig sur i skråstolen, for så har du spændt ben for dig selv til næste gang. De er kloge de små og husker, hvis det er et sted hvor deres tålmodighed bliver sat på prøve. Så gør det til en god og tryg morgen rutine fra starten:)

(null)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er din baby den sureste baby i byen?