Miaya og Mig og vores fødsels-planer

Dagens outfit -It´s a Karmameju morning -når baby ikke vil sove sin lur..

Baby Nova er blevet stor synes hun selv! Så den der med at gøre som vi plejer med morgenluren -den er vi flere om at bestemme mor!

Da hun var spæd sov hun sin første lur i skråstolen (i liggeleje), mens mor badede, læs om det her. Senere gik vi over til at hun blev puttet i sin lift til formiddagsluren, og stillet på badeværelset med åbent vindue (i mangel af altan..) -det er så smart for så kan vi stikke af når mor er klar. Hun er så også begyndt at kunne puttes i sin seng om dagen, men den er lidt mere et lucky punch om det lykkes eller ej.

De sidste par dage har hun så overhovedet ikke hoppet på noget af det!

Jeg er stor nu mor! Og der skal ske noget -så hun vil ud af døren.. Mor er bare ikke helt såååå ivrig. Hastværk er lastværk -og jeg elsker lange morgener herhjemme.. Til andre i familiens fortrydelse;)

Men nu er vi nuengang alene hjemme så hvordan løser vi den..?

Jo en tur i bæreselen giver altid glæde.. Og selvom hun hopper af iver og glæde i forventningen om en tur ud i det spændende liv udenfor døren, så er mors varme, duft og hjertelyd så djævelsk beroligende…

Gaaaaaaab ….. Nova ruller med øjnene.. Prøver et lille halvhjertet forsøg på oprør og sætter sporerne i mors skanker, men en varm hånd på panden og lidt skyggen for øjnene.. Så er søvnen alligevel en velkommen størrelse og nu har jeg jo styr på Mor når jeg sidder lige her og troner i bæreselen..

Men den der ler sidst ler bedst.. For liiiiige inden Nova giver sig helt hen til Peterpan land, så klikker mor selen op og glider baby over i sin seng.. Det kølige lagen og bevægelsen vækker lige Nova nok til en kort protest, hvilket er hensigten så Nova mærker at hun bliver lagt, men mors bestemte håndtering af dyne og bamse giver alligevel en accept af -mor ved nok alligevel bedst !

Sov godt putte

1-0 til mor!

Den Überskønne morgenkåbe, som mors lange morgener nydes i kan du købe her hos Karmameju.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miaya og Mig og vores fødsels-planer