Sankt Hans (U)hyggesnak med min store pige ❤️

Tankestrøm om at trække stikket..

Skærmbillede 2016-06-26 kl. 11.00.35 PM

Jeg er et skrog af en krop for tiden.. mit projekt med at komme igang med træning blev slået ud af en lænd, der værker..

Jeg ligner virkelig en gammel kone, når jeg trækker mig op fra sofaen med krum ryg og halen under mig, som en anden bessefar med en røv, der ligner en undskyldning for sig selv. Jeg er pænt presset indtil jeg får min krop strukket ud led for led og igen kan røre mig frit. .… sjovt nok glemmer man alt om spændinger i lænden, når man står ind over et badekar og snart skal tage imod en lille ny verdensborger…

..men ellers har jeg mærket lidt rigeligt til min krops forfald her på det sidste..

Skuldrene spænder op og brænder ved den mindste statiske stilling.. som nu hvor jeg sidder og skriver eller når jeg feks syr en bristning.. Jeg elsker at sy bristninger..Selvom det kan tage lang tid, så er det så fascinerende, at se hvor fint det hele lukker sig sammen og stopper med at bløde.. Men jeg elsker endnu mere at sy bristninger, hvis der lige er en mormor på stuen, der tilbyder den stakkels jordemoder skuldermassage IMENS jeg syr.. Then we are talking!

Så har jeg en tånegl jeg har stødt, så den nu er ved at gå til de evige tåneglemarker.. Den vil de næste seks uger minde mig om en skøn hjemmefødsel, i vand, og mig med en dunkende tå… men hvad gør det, når kvinden strålede om kap med min røde tå.. Hendes glæde over min smerte..  bedre end det omvendte! Men det er sgu da lidt træls ikke at kunne få fine sommerfødder, når nu man som jordemoder aldrig rigtig kan give den gas med neglelak på fingrene.

Min forkølelse har sat sig i bihulerne nu.. så føler man sig først slidt… Det dunker i hovedet, når jeg kommer under min egen midtlinie.. Og det gør man en hel del skulle jeg hilse og sige…!

Ligeså gammel jeg ser ud i skroget, lige så teenage er min hud… slået ud er stressen fra føderiet.. Vi har haft nogle heftige vagter på fødemodtagelsen her på det sidste.. Der mangler jordemødre. Og der er fødselsboom… Det er en pænt dårlig cocktail! Samtidig har vi fået nyt IT system som slår bunden ud af alle gode intentioner om at kompensere for travlheden.. Alt tager tid.. som vi ikke har.. stressniveauet er enormt. Og vi halser rundt, men det værste er det følelsesmæssige pres. Det er virkelig hårdt at prioritere sin tid og give køb på den jordemoder omsorg, man brænder for at give.. Det følelsesmæssige stress er klart det værste.. og det som min hud reagerer på..

Så jeg er en slidt jordemoder-pige..

Men det er ikke det værste..

For derhjemme har jeg en slidt jordemodermand. Og det er ikke til at kimse af!

For det kan godt være, at jeg har ondt af mig selv.. men jeg laver trods alt stadig det, jeg brænder for og så giver de skæve tider og overarbejde jo lidt mere mening for mig end det gør for manden derhjemme, som bare føler sig bundet af min vagtplan og husholdningen.. og så kan vi tale man-flu-ondt af sig selv!

Top det lige op med at jeg trak det lange strå og blev sendt afsted på Gymnasie reunion igår og han gik glip af en fed fyrre års fødselsdagsfest…

SÅ kan det faktisk ikke blive værre!

SÅ .. jeg skal nok gå varsomt og stryge ham lidt med hårene den næste tid..

Heldigvis har vi fået ungerne afsat og sat os op på en date til Ystad Saltsjobad imorgen.. så jeg regner med at redningen er nær!

Men jeg må nok hellere være lidt ekstra opmærksom på at være nærværende og lade telefonen ligge..

Glæder mig til at trække stikket og få lidt velvære i krop og forhold:-)

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

5 kommentarer

 • Åh hvor ser det lækkert ud! Har abstinenser efter alt der har med spa, sol og pool at gøre.
  Håber i nød det max :- )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   Det kan du tro fridayme, der er et lille indlæg på bloggen nu om turen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Hej Heidi. Jeg har fulgt din blog igennem min graviditet der kulminerede i en drømmefødsel af verdens dejligste dreng for en uge siden. Jeg vil meget gerne fortælle andre om min graviditet og fødsel – hvis du har brug for historier? Jeg er i slutningen af psykologiuddannelsen og har med små-faglige briller fået reflekteret lidt over hvordan jeg har haft en ‘graviditets-reaktion’. En ‘fødselsdepression’ – men en der er forsvundet som dug fra solen efter vores dreng er født. Han har ligget i Uk, er blevet vendt med lidt for meget magt og så var riget ved at presse os til igangsættelse (mandag) fødte af mig selv søndag.

  – jeg skriver på dette indlæg pga. Mit studie. Jeg skrev for nyligt en opgave om et begreb der hedder Moralsk Stress. Jeg havde aldrig selv hørt om det tidligere, men det forekommer hos soldater m.v. – folk i ‘kontrast jobs’ med menneskelige omkostninger. Jeg skrev om det hos sygeplejersker – det handler om at kontrasten imellem de organisatoriske krav, ledelse, ressourcer på den ene side og de moralske, menneskelige, gode intentioner på den anden – slet ikke mødes. At målet fra den ene side er effektivitet og strømlining – mens det fra den anden side er målet omsorg, pleje, kommunikation, trøst, støtte, tilgængelighed – og ligegyldigt hvor hurtigt man løber så kan man aldrig opfylde begge mål – for de modsiger hinanden!! (Og fører så på langt sigt
  Til moral distress – men det er fagsnobberi)

  Jeg håber at dette alt sammen giver mening? Det er skrevet fra en barselsbobbel – men alt hvad du skriver giver så god menig og det vil jeg sige dig tak for – jeg sidder og ammer. Det har du været en stor del af at forberede mig på og jeg ELSKER det. Så tak 🙂 du er velkommen til at maile mig hvis det ikke giver mening, eller hvis du vil læse min opgave eller høre mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæreste Heidi!
  Du får lige et kæmpe kram fra mig😘 Og nyd din date med manden!!!!! Kh Sonja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   Tak søde Sonja! Den skal nydes max! Dopet op med en god cocktail (trin 1 haha) og så en cocktail med lidt mere sjov i:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sankt Hans (U)hyggesnak med min store pige ❤️