Knib for (dit under-) LIV!

Beder du mig vælge imellem mine 38.267… – babyer?

Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med CEWE, hvis nogen skulle være i tvivl…

Indrømmet… Jeg har faktisk overvurderet mig selv, da jeg sagde ja til at skrive dette sponsorerede indlæg, for jeg er faktisk ved at smide håndklædet i ringen.. SÅ er I advaret!

Da jeg for en måneds tid siden fik tilbudt en kampagne til bloggen, som drejer sig om at lave en CEWE fotobog eller kalender, tænkte jeg bare..

skaermbillede-2016-12-08-kl-12-16-16-am

YES! -den napper jeg! Så er julegaven til Besserne i hus! Det bliver da SÅ sjovt! Og jeg ved de vil elske det!!!!

Jeg signede op til opgaven og glædede mig til at gå i gang.. og jeg havde god tid.. troede jeg!

Men ak og ve.. jeg havde lige glemt at tage højde for mine egne begrænsninger.. – og de har vist sig at være ikke så små endda.. Indlægget skulle have været udgivet igår og jeg skulle have vist jer, hvor nemt og fint det er at give en fotobog eller kalender i julegave – et job der med Cewes hjemmeside, videototurials og kategorier burde være peace of x-mas-cake! .. men i stedet for at udgive et indlæg har jeg siddet og været skiftevis i heaven and hell..!

Mit lille private helvede er samtidig også mit heaven og det er her mit store paradoks ligger ift opgaven.

For jeg har ikke mindre end…

OTTEOGTREDIVETUSINDTOHUNDREDEOG SYVOGTREDS

38.267

skaermbillede-2016-12-09-kl-2-35-54-pm

Billeder liggende i min iPhoto..

Mine små babyer ligger imellem, men rent faktisk er de alle sammen (stort set) mine babyer.. for det er mine minder – og jeg kærer om dem, som var de mine børn!

Og jeg er en fandens mindesamler… Så slemt, at jeg nu har begravet min Mac i billeder..

Kombinationen af at være sådan en, der har svært ved at smide ud og “Let go” og så det faktum, at jeg er blevet tiltagende dårlig til IT med alderen, har ikke ligefrem gjort det nemt for mig selv.

Min Mac er ikke mange år gammel, men den er godt slidt af mit tunge iphoto-bibliotek og min hovedløse screenshotting af alt, hvad der skal uploades til bloggen.. og det ser også ud til at der er “nogen” der har fået dublikeret alle billeder og den “nogen” kan så åbenbart ikke finde ud af at slette dublikaterne… det betyder, at jeg MEGET ofte løber hovedet mod en vente-mur, når jeg skal bruge noget fra mit billede-bibliotek. Derudover har jeg fået slået en eller anden mærkelig funktion til, så hver gang jeg downloader et program.. – SÅ FORSVINDER DET!

ARRRRGH!

SÅ!

Den der nemme og hyggelige lille opgave, som jeg havde glædet mig til og faktisk synes er et super godt produkt, som jeg godt kan stå inde for.. er indtil videre stadig “in the making!”

Jeg var et smut forbi min ven Dexta, der ejer Computerambulancen og han har fået ryddet godt op i Mac’en for mig.

Og så var det jo, at jeg bare lige skulle vælge de der 12 kalender billeder til en fin fotokalender til bedsterne…

Men nu har jeg siddet i to dage og kigget billeder.. Og fundet ikke bare 12.. men 200! Og det har været en dejlig tur down memory lane <3

skaermbillede-2016-12-08-kl-12-37-39-am

men jeg KAN IKKE VÆLGE…

Der er SÅ mange gode minder! Og billederne hører jo ligesom sammen.. de fortæller en historie.

SÅ det der startede ud med intentionen om at lave en kalender til besserne har nu taget om sig og der er fotobøger på vej til alle mand – både børn og voksne 🙂

Jeg håber stadig at få fundet frem til 12 styks billeder, som er specielle for lige hver deres måned og så ryger der altså også lige en bestilling afsted til en ekstra julegave.

For hvorfor dog have så mange babyer -låst inde i et langsomt iPhoto bibliotek, når man kan få dem ud og nyde dem igen – det var vel det der altid har været intentionen..

Nå men hermed en opfordring til alle jer læsere om at få kommet igang og få bestilt jeres fotobøger eller kalendere her CEWE.DK

I må meget gerne kommentere indlægget her med ideer til, hvordan I sorterer og organiserer jeres billeder og får holdt hånd i hanke med børnenes billeder.. eller måske endda med ideer til hvordan I får barnets bog til at blive virkelighed og ikke kun en dårlig samvittighed..

Jeg kunne godt bruge et par råd!

Når jeg har fået tilsendt det færdige produkt vil jeg glæde mig til at vise jer det!

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knib for (dit under-) LIV!