Kender du din fødsels-ret?

Der har ikke været meget at grine af ….

               -dette indlæg er sponsoreret.

                                                 -dette indlæg er sponsoreret.

….på det sidste!

Nu har jeg lige siddet og set mit lille videoklip, som jeg lagde ud på Meyermors Facebookside i foregårs.. og jeg kan igen konstatere, at jeg er i stand til at se bort fra min egen forfængelighed, når det gælder om at få mit budskab ud!

Der sidder jeg efter en en halv nattevagt med fedtet hår og ØHHH’er mig igennem et budskab, som jeg fandt det magtpåliggende at få ud. Landets ledende fødselslæger og jordemødre, Jordemoderforeningen og Foreningen forældre og fødsel var nemlig sammen med to af de sejeste private jordemødre Karen Ingversen og Anne Ruby inviteret ind til høring foran Sundhedsudvalget og den nye Sundhedsminister for at belyse de grelle problemstillinger, som er ved at ødelægge den danske svangreomsorg.

OG DET VAR VIGTIGT! For situationen er grav alvorlig!

SÅ lidt! -har der været at grine af på det sidste, at min modløshed over jordemoderfagets forfald gav mig en skriveblokering og jeg i stedet måtte ty til min første video. Det er en trist jordemoder, der sidder der! haha sorry.. (abe der holder sig for øjnene)

Men jeg fik da fremstammet mit budskab og imorges valgte jeg så at smide 210kr efter at sponsorere opslaget, så det kunne nå endnu længere ud. (Den mørke orange farve i baren under billedet viser den betalte reach).

14.000 visninger! Og 29.000 mennesker er nået.

Jeg håber det betyder, at høringen har fået endnu mere opmærksomhed og endnu flere vil lægge pres på politikerne, så de forstår, at Danmark vil have bedre forhold i svangreomsorgen!

NU!

Høringen kan ses på TV fra folketinget og der er overraskende oplysninger og spændende løsningsmuligheder iblandt oplæggene.

Så måske begynder det at lysne derude… måske er der alligevel håb for danskernes kommende generationers entreeren i verden, måske behøver den her sørgelige jordemoder alligevel ikke sidde og hænge sådan med næbbet…

Måske bliver det alligevel jul!

Da jeg kom hjem fra Christiansborg her til aften faldt jeg over denne video i min mailbox og tilbudet om at vise den på min blog for den nette sum af 550kr før skat… Først tænkte jeg nej gu faen gider jeg ikke at putte spons på bloggen i denne grav alvorlige tid, men så var det, at jeg så, at det var SPIES nyeste og hamrende geniale reklamefilm det drejede sig om..

Så måtte jeg alligevel lige ind og kigge.

Og hold nu op -så kom der smil på Meyermor igen!

Jeg er fan af intelligente, velproducerede og humoristiske reklamer og når de så ovenikøbet er veltimede og relevante for dagens tema OG karma åbenbart vil, at jeg skal have mine 210kr tilbage -ja så får I den sgu!

Værsgo at få smilet tilbage <3

Lets do it for Denmark !

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender du din fødsels-ret?