En ganske særlig hilsen..

Det er weekend og naboerne holder fest…

skaermbillede-2017-03-24-kl-15-35-26

Kender I den følelse.. at ugen løber fra en og pludselig er det weekend og det virker til, at ALLE andre har et hav af planer og man selv… tjah.. man skal egentlig ingenting. Jo da manden! – skal da som altid til fodbold lørdag formiddag og så ender det nok også, som altid, sikkert med, at weekenden napper sig selv.. man kokser ud foran x-factor fredag aften. Så sover man længe.. hygger måske lidt om morgenmaden, så løber tiden fra en og man skal lige nå ud og få lidt kilometer i den yngstes ben.. så bliver det til middagslur og oprydning.. og rengøring… og … så skal der vel egentlig også handles ind… måske finder man spontant på et eller andet, der alligevel redder weekenden, så man føler, at den ikke var helt formålsløs og uden indhold.

Men problemet er bare, at når alle andre er så fandens planlagte, er der ikke så skide mange at lave noget spontant med…!

Sådan synes jeg ofte weekenden kan komme lidt bag på mig. Hvis der ikke er noget planlagt udefra.. arbejde eller invitationer eller større begivenheder, så er det sjældent, at jeg selv har været nok på forkant til, at få booket de der aftaler ind, som alle andre virker til at have kalenderen fulde af..

Her i det nye år er jeg gået over til papirkalender.. OG det har faktisk gjort en forskel!

Nu er der kommet et overblik og jeg er begyndt at planlægge lidt mere aktivt frem i tiden. Måske hænger det også sammen med, at jeg er gået på deltid og derfor har noget mere frirum i min tid og derfor rent faktisk også meget bedre kan overskue at have planer.

Så i aften er det mig, der er naboen, der holder fest!

Vi får gode venner på besøg til lækker mad og bobler og fri leg med ungerne… Om der bliver ørenlyd til x-factor det ved jeg ikke, men så kan vi jo altid kokse ud til en genudsendelse imorgen. Lige nu har jeg bare optur over alle de gode aftaler, jeg har fået i kalenderen <3

God weekend til jer – og hey prøv det der med en papirkalender -hvis I også mangler lidt mere overblik og planlægning ud i fremtiden. Det har i hvert fald gjort en forskel for mig:-)

Hvis I gerne vil vide hvor min fine Reminder Ramme fra fotoet er fra, så findes den her på Future planner (affiliate link)

Og jeg kan da også ligeså godt i samme moment dele weekendens skønne rabatkode på 20% til www.boozt.com når jeg nu har en 😉

“Med rabatkoden NOW20 får alle kunder 20% rabat på mængder af styles både nyheder og udsalgsvarer”

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

1 kommentar

  • Jeg har også for nyligt købt en papirkalender – jeg dur ikke til kun at have telefonen. Det gør virkelig en kæmpe forskel, omend jeg stadig ikke er naboen, der fester 😅 Ha’ en skøn aften – det lyder skønt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ganske særlig hilsen..