Fra fis (og tis) til alvor..

BossaNova style #1 -mine sidste køb til Bossen

Jeg delte en rabatkode til boozt.com (affiliate link) i sidste uge med jer og blev selv inspireret til et lille kig på noget nyt til Nova.. – endte med at købe 9 ud af de 12 herunder, som jeg havde i kurven. Faktisk 10 men den seje Marc J Tee var desværre i restordre..

 

skaermbillede-2017-04-02-kl-22-49-29 skaermbillede-2017-04-02-kl-22-49-43 skaermbillede-2017-04-02-kl-22-49-52

Jeg er tosset med Molo toppen, som bare understreger min datters personlighed. Den er sej og feminin på samme tid!

Giraffen Gumle bliver sunget for fulde gardiner herhjemme for tiden, så den måtte hun selvfølgelig også have.

Hummel bukserne og shortsene er simpelthen for fede! Jeg blev ellers pas på Hummel, da det blev allemandseje for nogle år tilbage, men det er stadig super sødt til de helt små.

Wheat undertøjet er alle pengene værd! Hun er simpelthen så kær og lige til at spise, når hun render rundt i det sæt!!! – det kommer med to par underbukser -hit!

Den hvide Noa Noa kjole overvejer vi til konfirmations- outfittet, men skal lige se hvordan det matcher med søsters outfit.

Hust og Claire kjolen er klassisk og pæn. Klæder skaber bare folk og når Nova nu er sådan en bulderbasse er det simpelthen nødvendigt at sørge for at dresse lidt op ind i mellem!

Miniature nederdelen har jeg fået købt alt for lille så den ryger tilbage igen.

Det er ellers ikke meget jeg gør det i netshopping….. men jeg kan godt mærke, det giver blod på tanden.. og hvis jeg nu laver indlæg om mine køb, så er det jo næsten for jeres skyld.. – så tager jeg sgu en for holdet og tjekker lige Ellos.dk (affiliate link) ud også.. de har nemlig 25% på alt hos Ellos til og med d. 4.april !

Ellos.dk 25% på alt hos Ellos til og med 4. april 2017. Kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer, elektronik/elektriske varer/tilbehør, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home og Spanx.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra fis (og tis) til alvor..