Når det er pinligt at gå på apoteket..

Jeg drømte i nat..

a19-886A7008(1920x1280)-shAt jeg fødte en baby..

Jeg var til termin og jeg glædede mig til fødslen. Erindringen om Novas fantastiske entreren i verden var med i drømmen og denne fødsel skulle gøre kunsten efter.

Jeg følte mig stærk og klar og gik ned på marken(?) og spillede fodbold med mine store børn. Sikker på at det vil sætte fødslen igang. Telefonen forstyrrer med en sort følelse. Pludselig bliver jeg dårlig. Går hjem. Og så ser jeg kun klip af drømmen. Og fødslen. Som at lukke øjnene og så var baby taget ud. Uden forløsning. Baby kommer i mørkegrønt fostervand og den vold-brækker sig. I lårtykke stråler.

Jeg er egentlig ikke bange. Jeg ved at den bare skal ud med det hele. Jeg ved at den nok skal klare sig. Men jeg kan ikke hjælpe. Det er nogle andre der tager sig af min baby. Jeg føler mig snydt. For fødslen og for noget mere.. for starten på noget nyt…

Den følelse har jeg gået rundt med hele dagen i dag.

 

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det er pinligt at gå på apoteket..