Mit smerteparadoks..

Meyermetoden – en vemestringsteknik baseret på viden og indlært adfærd

886a6780-web-www-lycoops-com-2016

Meyermetoden er en vemestrings- og smertelindringsteknik, som jeg har udviklet i tæt samarbejde med mine mange fødende igennem min tid som jordemoder.

Metoden bygger på en indlært konkret afspændingsteknik, som består af en akupressurserie og en guidet kontrol af centralnervesystemet ved hjælp af vejrtrækning, visualisering og guiding gennem veerne. Metoden udføres af den fødendes partner, som derved får en central rolle og indflydelse på selve fødselsoplevelsen men også fødslens fremgang idet afspændingen fremmer den fødendes samspil med kroppen og fødselshormonerne.

Ønsket er, at få en fødsel med god fremgang, hvor far, mor og barn trives hele vejen igennem. Hvor veerne opleves, som et overkommeligt arbejde og fødslen opleves, som en berigende oplevelse, der giver en følelse af, at vi har gjort vores bedste og er stolte af os selv og vores vej til at blive en familie.

Jeg er i gang med at skrive en bog om Meyermetoden og hele fødselsforståelsen der ligger til grund for metodens virkning. Bogen er opbygget, så I vil få en grundig introduktion til fødsler og indføring i de fysiske og psykologiske mekanismer, der ligger bag. Den smertevidenskabelige teori kombineret med fødselsforståelsen og psykologien bag er fundamentet, som  Meyermetoden bygger ovenpå og derfor er det nødvendigt at teori og metoden bruges sammen for at få den fulde effekt.

Jeg forventer at bogen er klar til udgivelse til marts.

Du kan læse mere om Metodens virkning her.

Meyermetoden

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

3 kommentarer

 • Christel

  Er din bog allerede udgivet – og hvad hedder den i så fald? Jeg er meget interesseret i at læse den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   Hej Christel, den er ikke færdig endnu 🙂 Kommer til at hedde noget med Meyermetoden 😉 jeg er i forberedelser til noget online workshops så stay tuned 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Åårhh. Jeg vil læse mere 😉
  Mon den kan nåes at læses inden termin 10/4?
  Big crossed fingers 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit smerteparadoks..