Når I spørger mig hvordan jeg kan..

Jeg skriver og skriver… men I hører intet fra mig…

 886a69831920x1536-farve1

Jeg er i den vildeste skriveproces for tiden. Min bog tager form og jeg lægger hjerteblod og tårer i den.. det bliver så godt! Jeg har den vildeste optur over, at se siderne vokse og føle, at det begynder at ligne noget. Altså ikke bare kun i sideantal, men at alt det, jeg tænker og føler for fødsler, rent faktisk også kan komme ud af mit hovede og ned på papir. Det har sgu holdt lidt hårdt ind i mellem og jeg er taknemmelig for Eline, min medskribent, som har tilført bogen sit eget element og fungeret både som tovholder og hjulpet mig med at krænge min viden frem, når jeg ind i mellem har følt modstand. Det er jo ikke bare en bog, det er mit barn! Min perfektionisme har spændt lidt ben for min kreative proces, men nu er der kommet flow på. Jeg føler min bog er i overgangsfasen. Fødslen har taget over. Point of no return. Ingen ting kan slå den ud af kurs nu. Skrivehormoner spiller og snart kommer der en baby.. En lille Meyerbaby.

Og jeg glæææææææææder mig!

Men først skal vi lige aflevere til vores “vejleder” og hvis jeg kender de her skriveprocesser ret, så er jeg ikke nær så tæt på målet som jeg håber… sådan nogle har det nemlig med at se rigtig mange gode forbedringer og så går skriveprocessen ind i en ny runde.. men lige nu har jeg optur og det ville jeg lige dele med jer…

Men jeg har lidt dårlig samvittighed overfor jer… Mine søde dejlige læsere… Det er sgu svært at nå det hele for tiden… Og det har vist sig at være umådeligt svært at skrive på bloggen imens mine tanker er om bogen… Er i sultne efter content på Meyermor? hmmmmm jeg må se om ikke jeg lige kan få rystet lidt ud af ærmet til jer imorgen

<3

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

1 kommentar

  • Sus

    Det lyder enormt spændende, Meyermor.
    Fordyb dig, glem bloggen lidt (på den gode måde). Hav i det mindste ikke dårlig samvittighed. Vi, dine læsere, er her med garanti også, når du kommer ud af fødestuen (skrive-hiet).

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når I spørger mig hvordan jeg kan..