15 par Boss sandaler

Når den sammenbragte tetrisfamilie rejser til Paris

img_0797

Vores lille tur til Paris her har haft flere agendaer i en. Først og fremmest havde Peterfar noget han skulle dernede. Så var det, at vi begyndte at lege med tanken om at kombinere det hele lidt og så nuppe pigerne med herned.

Drengene får deres tid her i start juni, hvor Peters søn, William, og jeg tager ud og møder Peter i Bangkok efter en forretningsrejse til Korea. Så har vi noget solotid til yngste mellembarnet der, inden papsønnen og jeg smutter til Hong Kong og hygger med ældste mellembarnet, Rio, som er på sin sidste måned i hans år hos far i Hong Kong. Og Bossen får sig noget solotid hos farmor og farfar i de fire-fem dages overlap, inden far kommer hjem igen.

Så Paris skulle være all about the girls.

Det kom sig egentlig af, at min store datter og jeg har talt om, at vi skulle have os en tøsetur til en storby i Europa her til sommer, inden hun smutter et skoleår til USA til slut August. Og hvis ikke Paris er en storby i Europa, som man gerne vil til, med sin datter, så ved jeg snart ikke hvilken by, der er det.

Da vi begyndte at lege med tanken om at kombinere fars tur med at rejse med nogle af vores børn gav det god mening at lave lidt af en Tetris tur ud af det. Så planen blev, at far tog afsted tirsdag. Og jeg og pigerne rejste onsdag efter ældstebarnets tandlægetid. Hun er midt i læseferien i 9. klasse og kunne godt få lov at stikke af, men tandlægetiden skulle prioriteres -det er ikke for ingens skyld, at hun har gennemgået et års bøjle-brug for at få pæne tænder..! Efter nogle dage sammen kunne far tage yngsteynglet med hjem, så vi store piger kunne få nogle dage for os selv. Filippa skulle så hjem søndag for at få

Vi landede i Paris onsdag aften. Så var planen at hygge sammen allesammen indtil lørdag morgen, hvor Peterfar og Bossen ville tage hjem og så skulle vi store piger have noget mor og datter tid, som jo var højprioritet.

img_0881

Vi havde nogle skønne dage og fik gået 12-15 km pr dag.

Efter mange kilometers sightseeing...

Efter mange kilometers sightseeing…

Vejret var skønt (selvom det var bedre hjemme i Dk) og Paris viste sig fra sin smukkeste side, som jeg tænker er sit helt eget blogindlæg værd.

Men da lørdag kom, og vi forsøgte at få sendt far og en meget morgentræt Nova afsted, gav det alligevel ikke så meget mening at smide dem ud af Paris, for at vi skulle have alenetid.

Så vi afbestilte Standby billetterne, – en af fordelene ved at være tilbage i SAS er ID billetter, som giver en fantastisk fleksibilitet – og sendte istedet far og datter på en rigtig prinsesse tur til Disneyland Paris, imens vi gik på den helt store shoppetur.

dtku2aorowxdckfeghwqw

img_0894

xakrxgdcrgmyj5xrimmehw

Efter nogle skønne timer, hvor vi blev shoppet helt ud og fik tanket op med en fantastisk frokost på en solrig fransk hjørnerestaurant, landede Filippa og jeg hjemme på hotellet i tide til at hygge med vores take away og se 3 afsnit af Gossip girl inden en lyserød tornerose tornado ramte os.

htbayimatpwecjmvrcba9g

img_0891

img_1547

Nova havde haft en drømmedag med sin pappi. Hun havde været i sit ES og gået Disneyland tynd. Prøvet fire forlystelser og set både Paraden, Slottet, Anna og Elsa og nogle skønne forestillinger. Hun havde spist sin madpakke til frokost og jordens største slikkepind og popcorn til aftensmad, og så havde hun fået lokket både en Tornerosekjole og en tryllestav ud af sin far. Hun var ikke til at skyde igennem! Og Peterfar måtte også indrømme, at det havde føltes godt på far-datter-kontoen at gå lidt ud over sig selv med en tur i Disney. Skal vi sige det sådan, han havde nok aldrig selv fundet på det, men havde nydt alenetiden med hende og at se sin datter stråle i sit drømme-element <3

img_1570

img_1558

img_0916

Det at være en sammenbragt familie i sommertid kan være lidt af et puslespil, men vi finder vores vej i mulighederne og føler selv, at vi formår at fordele sol og vind lige og så nyder vi at få oplevelser med vores børn i forskellige konstellationer. Det at være en familie med en børneflok på fire søskende kan have sine fordele, men der kan i den grad også være glæde i at se sine børn i andre rammer.

Og ja netop SE sine børn. hvilket i sig selv er noget nemmere, når man har mindre at se til:-)

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 par Boss sandaler