Min gave til min søsters bryllup: en Mannequin challenge

Kære Blog….

Kære dejlige Blog!

Beklager at jeg har svigtet dig, du mit sjette barn… (Fili, Willi, Rio, Nova, Luxi – jeg skulle lige tælle..)

Det er ikke nemt at få en lille ny og føle, at man ikke slår til overfor alle de store.. Men nogle gange må man prioritere og jeg vidste jo, at du med dine tre et halvt år på bagen var rimelig selvkørende og kunne holde til, at jeg fokuserede på og koncentrerede mig om at få født den sidste nye på Meyerstammen…

Min bog <3

Bogen om Meyermetoden – den naturlige epidural.

Den er godt født!

 

Kære blog…

Jeg ville ønske, at jeg havde tid til at dele alle de gode minder med dig. Alle følelserne. Hvordan det var at arbejde med processen, bære bogen indeni så længe, forløse den og endelig nå til termin. og hoppe i vandet i bar røv i ren eufori..

Jeg ville ønske du havde været med da vi holdte barnedåb for den lille ny, set en mor stråle som man kun kan, når alting folder sig ud for hende og hun føler at hun har vundet i livets lotteri… Jeg ville ønske du havde været med.

At jeg havde kunne dele op og nedturene med dig. Fortælle dig om alle følelserne.. Men så var der de store, der skulle prioriteres. Storebrors afrejse til endnu et år i Hong Kong. Storesøsters afrejse til et highschool år i USA.

Jeg mistede to børn for et år, men jeg fik en bonus tilbage.. den store ældste-storebror Luxi flyttede fra Jylland til København, så ham skal vi nok se mere til.

Han er også stolt af den lille ny bog..

Også Nova.. Mor – du har født en bog !

Hun ved godt, at det er noget stort… Hun har også været den store ind i mellem og pludselig var hun så stor, at hun også smed sutten -åh blog hvis bare du havde været med der! Det var så stort…

Kære dejlige Blog. Jeg har ikke glemt dig. Du er også et af mine børn og du fortjener min opmærksomhed.. jeg skal baaaaare lige… du ved… Have det hele til at gå op i en højere enhed… Med nystartet selvstændig jordemoder-virksomhed, deltid som stewardesse, lidt vikar på hovedstadens føderier, engagement i Storkereden og en kronisk smertesygdom som fodlænke.. så har jeg måske nok haft lidt svært ved at se, hvor jeg egentlig skal starte for at få dig med mig igen..

Jeg har holdt Bogbarsel den sidste tid, men jeg er her nu!

Og hvis du, kære blog, føler dig lidt bagud i Meyermors liv, så tag et kig på din søster – mit 7. barn.. nemlig Meyermorblogs instagram. For den er så lille og ligger lige i lommen og får altid et par ord og billeder med på vejen ..

Men kære søde dejlige skønne blog, selvom jeg har mange babyer i mit liv og prioriteret lidt her på det sidste – skal du ikke føle dig overset.. Jeg elsker jer alle og der er masser af Multi-mor i Meyermor, så hæng på, så vil du snart føle dig med i meyerklubben igen <3

Ikke mulle?

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min gave til min søsters bryllup: en Mannequin challenge