Fra Danmark til Hong Kong -med Love <3

Netop hjemvendt fra Hong Kong, med en blind passager… der klør!

 
Reklame for Multi-Gyn

Nova og jeg er vel hjemme fra Hong Kong. Vi havde en skøn flyvetur hjem, da først vi fik plads på flyveren -efter 10 timer i lufthavnen! Vi var dog så heldige at få tre sæder, som vi på magisk vis formåede at ligge i ske på og sove næsten hele vejen til Amsterdam. Så vi er hjemme uden jetlag, tilbage i hverdagen, dog med hver vores kløe i bagagen…

Nova slap med et par sandflue bid, jeg var lidt mere uheldig… for det klør.. dernede!

Langt de fleste kvinder vil indimellem opleve kløe, irritation, udflåd, svamp eller tørhed i underlivet, men de færreste taler sådan helt åbent om det. -Og det er faktisk rigtig ærgerligt!

For det betyder, at vi kan føle os forkerte og utilpasse med os selv, når det sker. Men værst af alt, så kan det også betyde, at vi ikke får viden om de muligheder, der er for -både at behandle, men i den grad også forebygge irritation – dernede.

Så det vil jeg gerne tage en for holdet for med denne lille kampagne for Multi-gyn og fortælle jer lidt mere om, HVORFOR jeg kender til mærket i forvejen og hvorfor jeg vil sprede budskabet om produkterne.

Først vil jeg starte med lige at fortælle, at Multi-gyn er et naturligt produkt til behandling og forebyggelse af svampeinfektion i skeden. Inden jeg fik mit første barn var jeg ikke super bekendt med, at der kunne komme ubalance i skedens bakterier. Men graviditeten og i den grad fødslen, fik dælme sørget for at ændre på det!

De fleste gravide vil stifte bekendtskab med en anderledes bakterieflora i skeden, som ofte resulterer i, at der er mere udflåd -og fugt er som bekendt et sted bakterier trives. Så rigtig mange vil opleve at få en svampeinfektion i skeden i graviditeten – især hvis der også har været en lille urinvejsinfektion ind over! Antibiotika dræber nemlig ikke kun de dårlige bakterier, men i den grad også de gode. De bakterier der skal sørge for at holde balancen i underlivet på plads. Og når det sker så melder svampen, sin irriterende ankomst.

Og det kan klø som intet andet!

Jeg var så, oveni graviditets gener, så uheldig under fødslen, at min kære datter kom ud med et klip og en arm med fremme, som gav mig en stor bristning. Sådan en grad tre ud af fire, som lige var nede og rive lidt i rumpen. av av! Jeg blev syet og jeg helede… og det er sin helt egen historie, men summasumarum var, at jeg efterfølgende fik et ganske nyt bekendtskab til kløe og irritation i bunden…!

Mit mellemkød var helet lidt skævt og min slimhinde var mere udsat og blev yderst irritabel.

Og herfra begyndte jeg i den grad at få en ny forståelse for, hvor mange faktorer, der kan påvirke den naturlige balance i kroppens mest intime zone! Feks. bare det at have sex! Jeg kunne ikke have sex for mange gange, for tæt på hinanden eller bare på det forkerte tidspunkt i min cyklus, uden at blive kvitteret med en lille kløende bonus. Prævention og menstruation drillede også, feks. fik jeg ofte ubalance op mod menstruation, eller bare af at gå med bind eller lady-cup. Jeg kunne heller ikke bruge p-ringen. – den endte med at give mig en rigtig stor omgang bakteriel vaginose – den slags svamp med den kendetegnende fiskelugt ..

Tak for kaffe!

Jeg behøver ikke sige, at jeg har været rigtigt godt og grundigt uvenner med mit underliv og uendeligt træt af, gang på gang, at håbe på, at den lette kløe, ville gå i sig selv igen, for så at stå lørdag morgen med et underliv i brand og uendeligt langt til læge og apotek mandag morgen.

En dag faldt jeg tilfældigvis over multi-gyn actigel på Apoteket.

Jeg havde aldrig hørt om det, og var i tvivl om det var noget, der kunne hjælpe mig, men eftersom lægerne gang på gang, bare gav mig den samme behandling og intet forebyggende, var jeg ivrig efter noget, der kunne genoprette balancen INDEN bakterierne fald ud til den forkerte side.

På produktet stod der

  • Behandler og forebygger bakteriel vaginose
  • Giver umiddelbar lindring ved kløe og irritation
  • Fjerner uønsket lugt og udflåd
  • Stimulerer tilvæksten af ”de gode bakterier” og normaliserer pHniveauet
  • Neutraliserer uønskede bakterier
  • Indeholder det patenterede 2QR-molekyle*

*Produktet indeholder 2QR-molekylet, der blokerer skadelige bakterier og hindrer, at de får fæste på hud og slimhinde. 2QR er udvundet af Aloe Barbadensis Miller planten via en molekylær filtration.

Jeg købte en acti-gel fra Multi-gyn og blev noget overrasket, da jeg smurte mig med produktet, for det gav med det samme en snurrende lidt prikkende fornemmelse i slimhinden. Men det var hurtigt væk igen – og det samme var kløen!

Multi-Gyn produkterne virker ved at afbalancere den naturlige, vaginale flora, de påvirker ikke resten af kroppen og har ingen kendte bivirkninger. -Andet end at det aktive stof fra Aloe altså kan prikke lidt, når det lige kommer på. Det virker ret hurtigt og både lindrer og køler en irriteret slimhinde, men kan altså også nå at rette op på en ubalance, så man slipper for at skulle igang med en egentlig svampebehandling. Produktet, Multi-gyn Flora-plus, fås i håndkøb og er effektivt til egentlig behandling af svamp.

Der findes flere forskellige produkter i serien, blandt andet et produkt, Multi-gyn Liqui-gel, der afhjælper tørhed i skeden og stimulerer til mere fugtdannelse og så endnu et produkt, Multi-gyn Kompresser, som jeg tænker, især gravide kan have godt af at kende til.

De små servietter kan nemlig lindre ved skader, kløe og irritation, men også mindske hævelse, forebygge infektion og fordre den naturlige heling af rifter, hævelse eller hæmorider efter en fødsel.

Hvis du gerne vil læse mere om produkterne kan du gå ind her  www.multi-gyn.dk

<3

Det er femten år siden, at jeg fødte min første datter og fik mig en sart bund med i pakken. Jeg ville selv super gerne have kendt til denne mulighed lidt tidligere – så nu er anbefalingen givet videre.

-til alle de sarte bunde derude – vi er flere end man tror! og det er altså helt normalt.. så tag lige og åben op omkring det og spred.. budskabet <3

Kh fra Meyermor

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

3 kommentarer

  • Helle

    Ovenud sejt indlæg!!!! TAK!!!! Jeg kendte ikke det her produkt, og jeg har bare fået mig en sart bund med årene. Det skal da så meget prøves. Glæder mig til flere indlæg fra underlivet;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristiane toft

    Jeg er så stor fan af jer vidunderlige åbne jordemødre!!!! I er intet mindre end fantastiske..
    og tak, helt fra hjertet tak.. Jeg fødte i 2016, en vidunderlig datter, lidt som du. Med hånden og armen placeret over og rundt og hovedet, så hånden lå på kinden, da hun kom ud. Lidt som du.. med en stor bristning, som du! Og jeg er helet skævt, med større åbning, end før, igen lidt som du.. og i guder hvor jeg døjer.. så igen fra hjertet tak. Det her produkt skal så meget prøves.. jeg er på penicillinkur ofte og man hader tanken, for man ved hvad det bringer.. Du har gjort mig klogere og du har givet mig et godt råd med på vejen, så igen af hjertet tak..

    Lige et lille spørgsmål i forhold til det her ar, min er helet, sådan lidt sjovt. Som i at jeg er meget mere åben end før jeg fødte..Det gør stadig ondt ind i mellem. Er det helt normalt? Eller skal man lige få kigget på det??
    IGEN MANGE TAK

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Meyermor

      Kære Kristiane tak for din kommentar og dejligt at du kan bruge indlægget. Jeg kommer til at skrive mere om mine erfaringer med mit underliv – haha 😉 Jeg har nemlig fået en vaginal plastik for at fixe “åbningen” og det har kureret et problem men skabt et andet.. men det vil jeg skrive mere om, når jeg lige får modet. Jeg synes du skal få en tid hos Birthe Bonde eller direkte på gynækologisk afdeling på hospitalet til en vurdering. man skal ikke acceptere at gå rundt med smerter i underlivet. Jeg havde glæde af at bruge xylocain bedøvende creme når jeg havde smerter. Smerterne kom og gik de første år og jeg fik ofte revner også, men det gik dog over med tiden. ønsker dig et godt underliv <3 kh heidi

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Danmark til Hong Kong -med Love <3