Fire frække lagkager på et frækt flagkage fad - Meyermors underskuds-overskuds-opskrifter

Ti gode grunde til at holde en surprise fødselsdag for dit barn.

Weekenden har budt på mellemstemandens 10 års fødselsdag. Og traditionen tro (1-2 tradition.. Rio fik samme oplevelse forrige år og taler stadig om det) har vi fejret den runde dag med intet mindre end en vaskeægte SUPRISE fødselsdag.

Og dén følelse!

At gå ind i et stille rum og tro, at alt er helt normalt og pludselig står der tredive af dem, du holder allermest af for at fejre DIG!

Den følelse har ingen alder!

Og som barn i en søskendeflok kan det virkelig betyde noget, at mærke, at det her -er KUN for mig! Fordi jeg er særlig og jeg fylder TI!

Det første runde år…

Det er jo en milepæl, og er der noget milepæle kan lære os, så er det at stoppe op og tænke efter. Hvor er VI i verden, hvorfor og hvordan? Jeg siger ikke, at en ti årig nødvendigvis kan det, men det kan hans/hendes forældre. Og DE kan gøre en forskel. Lave en fødselsdag af de helt særlige, en man husker fra de andre…! En der får os til at mindes.. Hvem var vi dengang? Hvordan føltes det? Hvordan reagerede man? En lille tidslomme i hamsterhjulet, hvor den ene dag tager den anden og den næste fødselsdag mudrer lidt ud i erindringen om de andre.

Fødselsdage skal fejres… og jeg har før sagt det og jeg siger det gerne igen. Vi skal vise vores børn, at vi gør os umage for hinanden.. IKKE hele tiden, men ind i mellem og så hele vejen! Og så kan man fejlagtigt tro, at det drejer sig om indholdet.. gaverne, opsætningen, pynten, overdådigheden, maden, men der tror jeg, at det er noget helt andet vi skal fokusere på.. nemlig følelsen!

Og er der noget en surprise fødselsdag kan, så er det at give lige netop den nærværsfølelse.

Herhjemme er vi to selvstændige iværksættere med hver vores bord godt fyldt op! Så vi tog den nemmere løsning. Fik hjælp fra farmor med pølsehorn og pizzasnegle til børnene, købte pizzaer udefra og lavede blot fire skønne lagkager, som du kan få opskriften på her. Og købte lidt dippegrønt og nogle chips og drikkevarer.  OG SÅ inviterede vi familie og venner til hygge omkring fødselsdagsbarnet og ikke mindst til OVERRASKELSEN.

OG HVOR BLEV HAN SURPRISET!

Og ja de TI gode grunde til at holde en Surprise fødselsdag..? jeg tror faktisk, jeg har skrevet flere end ti grunde herover.. så lad os bare sige, at ti år er ti gode grunde nok <3

Kære Williamsan tillykke med din dag, må du have følelsen med dig hele livet og huske på hvor elsket du er <3

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fire frække lagkager på et frækt flagkage fad - Meyermors underskuds-overskuds-opskrifter