Noget af det vi diskuterer mest for tiden....

10 ting du ikke vidste om mig ..

Ti ting du ikke vidste om mig.

 1. Jeg holder vejret i et minuts tid, når folk nyser eller bøvser i min nærhed. Det gør jeg generelt også på offentlige toiletter – eller på vores eget, hvis min mand har været derude;-p. Det er der sikkert mange, der går rundt og gør, men jeg har så oveni haft det på samme måde med pølsevogne. Efter at have læst om en nederen pølsemand, der tissede i pølsevandet, kunne jeg ikke udstå lugten af pølsevogn i flere år. – Der er ret mange pølsevogne i København!
 2. Jeg er totalt dobbeltmoralsk, når det kommer til et punkt. Jeg HADER at høre fremmede gabe i offentligheden, men jeg kan simpelthen slet ikke lade være med selv at gabe igennem, virkelig højlydt og gentagne gange, når først jeg er ramt. Det er jo SÅ tilfredsstillende!
 3. Jeg lider ellers generelt af hensynsbetændelse. Til en invaliderende grad, så jeg kan virke afvisende fordi jeg ikke vil være til besvær. Det arbejder jeg med!
 4. Til gengæld har jeg givet op på at arbejde med min smidighed. Jeg kan ikke sprede benene i en vinkel over 90 grader… hvordan det er lykkedes mig at lave – og føde børn er stadig en gåde!
 5. Jeg var udtalt fodbold og hestepige i min ungdom, hence ovenstående problem med smidigheden. Jeg gik til ridning fra jeg var 3 og fik min første hest Sitta, som 7 årig. Min anden hest, min smukke Wales Mountain/araber vallak, Silver fik et nyt hjem, da jeg i konfirmationsladeren, blev mere interesseret i fodbold (og drenge).
 6. Det var dog en ambivalent interesse, da jeg bedst kunne lide dem, jeg kunne løbe fra. I begge betydninger. Jeg var den hurtigste i min klasse på 60 meter op til 7.klasse. Det lever jeg stadig højt på. – man må værne om sine sejre.
 7. Jeg er også hurtig i en gocart. -Her forsvinder al hensynsbetændelse, jantelov eller pædagogisk forståelse. Generelt kan jeg godt lide at dominere et maskulint felt.
 8. Min far kaldte/kalder mig “knægten” måske er der et svar at hente der.
 9. Jeg holder ikke øje med min cyklus. Det behøver jeg ikke. Jeg kan være 100% sikker på at få et manisk rengørings flip en af dagene op til menstruation, oftest i nøgen tilstand. Det er ikke bevidst, men jeg finder ofte mig selv i de mærkeligste rengøringssituationer, når jeg er pms. Så udtalt at Peterfar opdager en snigende menstruation før jeg selv…
 10. Derfor er det rigtig heldigt, at jeg som regel får lov at sove længe og generelt er den sidste, der står ud af sengen herhjemme, så min families eksponering for min nøgentid er begrænset. Det er en uskreven aftale, at jeg bliver liggende, imens de andre står op og så småt kommer afsted. Det startede i barslen, for at holde Nova sovende og så er det fortsat af den grund, at mit behov for at løbe (langt væk) er ganske stærk om morgenen..  og sidenhen er mine rygsmerter kommet til – som gør, at jeg ikke kan løbe nogle steder og nærmere har brug for et lille tilløb for overhovedet at komme igang.

Det var mine første ti om mig selv!

Faktisk ret sjovt og udfordrende at tage et kig på sig selv og sine mærkeligheder. I skal være velkomne til at joine mig i kommentarfeltet her med et par af jeres sær-træk. Don’t leave  a freak hanging;-)

Kh Meyermor

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

3 kommentarer

 • Jeanette

  Fedt den med at holde vejret 😄 gør det selv 🙈 også hvis nogen går forbi mig som bare ligner nogen jeg ikke har lyst til at snuse ind i min næse 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   Haha, ja det må være et eller andet med at man ikke ønsker at indhalere andre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg afskyr også folk der nyser. Arbejder på bosted, hvor der indgår personlig pleje i bostøttedelen, og bræk, blod og lort kan bare komme an. Men nys – AD 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget af det vi diskuterer mest for tiden....