Fødselsberetning. Fra frygt til forventning med fødselsforberedelse.

Billeder fra Novas fødselsdag og 15 gaveideer til en fireårig fødselsdags pige

Sidste år måtte vi fuske lidt med datoen for at få familiens ender til at mødes, men i år stod dagen i granit og der var fuld fokus på Bossen hele dagen.

Jeg havde gjort bordet klar aftenen før, med lidt hjælp fra feststemning.dk, som havde sendt os en lille gave med lidt pynt. Det kan jeg godt anbefale.. Altså at gøre noget ud af pynten. Det er som om, at succesraten for dagen stiger, bare ved at det ser ud af noget..! Jeg gik i hvert fald i seng med en dejlig følelse i maven!

Vi startede dagen med morgenfejring, med storesøster og storebror på sidelinien/facetime -hvilket var fantastisk, at det lykkedes på trods af tidsoner. Søster havde holdt sig vågen til tæt på midnat i USA og Rio fangede vi lige efter skole i Hong Kong..Det betød rigtig meget for os alle, at være der samlet for Bossen på hendes store dag. Også fordi det nogle gange kan være lidt hårdt for det lille my, at forstå hvor alle er og hvorfor og hvorlænge..

Og så var der selvfølgelig slik på morgenbordet som vi plejer. Nova spiste ikke andet.. som hun plejer..!

Efter morgenmaden fik vi besøg af noge stykker af de bedste venner fra børnehaven. Nova er sådan lidt af en allrounder, hun leger og kæmper med alle. Men Bastian har rimelig længe været i top tre og det forstår man jo godt, når man ser, hvor god han er til at klæde sig på.  

Bastians mor hjalp med at fragte de andre legekammerater frem og så var der fri leg med alle de nye gaver.  

Til frokost måtte de selv stå for madlavningen.

Pizza lavet på grov pita er altid et børne hit hos os. Og så mætter det! 

Bagefter var der travlt i popcorneriet og slikbutikken.

Og der blev leget noget mere…

Gæsterne blev hentet ved 14 tiden og så havde Nova og jeg lige tid til at tage forbi forlaget Alvilda for at få forkælelse i bogform <3 Gurli gris, Troldeliv og 5 minutters Eventyr går man aldrig galt i byen med som gave til en læseglad Boss!

Så blev det tid til gæster

Og da jeg havde brugt for meget krudt i løbet af dagen, var det Peterfar, der måtte tage over og sørge for at der kom mad på bordet for tredie gang den dag. Farmor havde også sørget for pizzasnegle og pølsehorn, så det hjalp også lidt på madoverskudet!

Vi lavede svinemørbrad, kartofler i fad og salat og brød til buffet.

Og så var der selvfølgelig kage!

Jeg havde lavet et styks marcipan- lagkage

Og en lakrids og hindbær lagkage.. Beklager at jeg ikke er den vilde madblogger og får taget smukke billeder af mine kreationer.. men det er måske også fordi de sjældent er så smukke.. men de smager sgu godt!

Og løbende igennem dagen fik Nova selvfølgelig flænset en masse pakker op og til sidst kunne vi lave et fint overblik over alt, hvad den heldige pige fik på sin fireårsdag <3 

Og hun var så glad og hvinede af fryd, hver gang hun åbnede en gave. Og så var hun god til at sige tak også, så kan man jo faktisk ikke ønske sig mere. 


15 gaveideer til fireårig

Her er mine femten gaveideer til en pige, der fylder fire år, baseret på Novas ønsker og glæde fra dagen <3

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsberetning. Fra frygt til forventning med fødselsforberedelse.