Baby (mor) Spa

Momse knows!

IMG_2491.PNG

Man kan lære meget af andres erfaringer og selvom det kan være svært at tage imod, så kan der nogle gange være guld i gemmerne i bedsteforældrenes hukommelse.

Den anden dag kom vi på besøg hos momse. Nova var lidt fesen… Hun havde ikke lavet det store i en uge. Og hendes prutter ku lægge selv den hårdeste sømand ned.
Pyyyyh jeg brokkede mig lidt over Novas luftforurening og da momse hørte, at der ikke var blevet leveret i en uges tid, var der en finte i baglommen.
Hun skal da lige ha lov at ligge med bar røver! Ja sådan ville momse måske ikke lige udtrykke det, men pointen var tydelig.. Hun mente altså, at det skulle motivere fisen at få lidt luft til enden.
Nu ved jeg da godt, at de gerne tisser, når man tager bleen af dem -jo tak jeg har selv haft en dreng der ramte plet!
Men at babyer ligesom skulle levere på kommando? Okay, der er vidst noget med en bestemt teknik, hvor babyer ikke bruger bleer .. Meeen det er lidt for langhåret til mig.
Nå men for momses skyld så lad gå da.. Bettefisen kom på puslepude midt i den varme stue og det var en fryd. Hun lå bare og solede sig i opmærksomheden og viste hele sit repetoire af grimasser, store smil og søde lyde.
…….. Og så lavede hun så meget lort, som jeg ikke troede var muligt komme ud af min lille baby!

Og sådan blev Momse dagens mand i skysovs – i dobbelt betydning!

Glad baby, glad mor, glad momse:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby (mor) Spa