Så har vi sat vores ben i fitnesscenteret!

My shade of Grey… is red!?!

FullSizeRender

Det er efterhånden nogle år siden, at jeg stiftede bekendtskab med frk. Steele og hendes twistede tilbeder Mr. Grey.
En af min veninder, som bor i udlandet havde uploadet et meget uvant billede til en lørdag aften. Hun skulle være hjemme med levende lys, et glas bobler og…. en bog. Nu var den her veninde ikke lige een jeg forventede, der ville smide sine 6 inch heels og en sjov nat i byen til side for en bog, så jeg kunne godt regne ud, at bogen havde noget andet at byde på.
Bogen var på det tidspunkt ikke kendt herhjemme, så jeg havde ingen anelse om historien og da jeg kommenterede statusen med et stort ? Blev der blot svaret READ IT!

Det gjorde jeg så… Og den HAVDE noget andet at byde på! En hel del og alligevel ingenting..
Det tog mig lige en pause efter 4 siders læsning, hvor jeg først skulle acceptere, at jeg havde engageret mig i en Chic lit bog -det var ved første indtryk en usandsynligt dårligt skrevet bog, men jeg tyggede lidt på et par sider mere og blev så enig med mig selv om, at bogen var for min hjerne, hvad en tur på mac D var for min mave en søndag efter en bytur. Det var easy listening for mine øjne krydret med et sug i maven og måske endda lidt mere syd for navlen. Og det kan også have sin ret.
Jeg hyggede mig med den første bog og kom aldrig rigtigt igang med den næste, men jeg var på ja-holdet. Jeg var ikke bange for at indrømme, at bogen tændte noget i mig, på trods af de mildest talt irriterende kønsrolle generaliseringer. En naiv uskyldig og klumpet pige og en dominerende manipulerende afstumpet træmand. Jo det var jeg da bevidst om, men valgte alligevel at lade mig forføre som millioner af andre husmødre af Mr. Greys økonomiske og moralske frihed og selvsikre håndtering af Miss Steeles krop og lyster.
Derfor havde jeg da også tænkt mig, at filmen skulle ses og da en fra min mødregruppe kom op med ideen med babybio, var vi alle game. Det var da lige en outing for 7 piger og deres små bebser, så billetterne blev bestilt og i dag var vi så afsted…
Vi ankom til Empire Bio på Nørrebro i samlet flok. Glade og storsnakkende med sovende bebser og taskerne fulde af godter og ammepuder. Vi fik linet os op på række og da vi alle var installerede startede reklamerne og halvdelen af bebserne vågnede.. Nu er vi alle flergangsforældre og ikke så hensynsforskræmte, at vi ikke stadig var ved godt mod og Empire babybio er et lækkert koncept med dæmpet lyd og lidt lys og hjerterum. Jeg tog et par billeder af bebser og damer og vendte mig mod skærmen, hvor det så går op for mig… at jeg lige om lidt skulle sidde sammen med mine forholdsvis nye venner og se… (noget lidt mere end)…. soft porn!
Jeg spørger ud i rummet, hvor mange der egentlig har læst bogen… øøøøh ikke så mange.. kigger på Julie og Michaela ved siden af mig med bebser med øjne så store som thekopper… Lille Marly står ret på mors skød og er fuldt optaget af storskærmen og Billy boy slipper en æggehørmer.. Det er sgu mildest talt en absurd situation, jeg er havnet i.
Filmen starter og jeg forsøger at aflede min lidt uvante følelse af forlegenhed med at proppe i munden.. gnosker mine wasabi ærter og fniser for mig selv. Michaela spørger om de smager MEGET godt? Oookay det var måske ikke lige biograf venligt guf, så jeg pakker posen væk og glæder mig over, at jeg trods alt har Nova at gemme mig bag når gys og skrig kommer for tæt på.
Filmen går sin gang og Anastasia giver sig hen til Christian. Jeg sidder imellem to forskellige meninger. Til venstre er der køligt og til højre er der ved at være godt varmt i sædet.. Selv er jeg …. neutral.

Christian Grey får arbejdet sig op i lækkerhed henad filmen og Ana får prøvet lidt af sine grænser og personlighed af, -men ikke i nærheden af hvad bogen trods alt kunne byde og jeg er lidt utilfreds med filmens manglende detaljer. Men det kan selvfølgelig også være influeret af omstændighederne omkring mig. Børnene tager en enkel skrigetur hver og midt under scenen, hvor Ana får en på opleveren i Christians Red Room kommer biografens Babyvagt og råber “nr 26” og moderen i salen råber “Bingo”. …! Hun henter sin baby og efter hende bliver der kaldt en del flere nummerbabyer ind fra kulden til de varme mødre i salen.
Pludselig er filmen slut, vi pakker vores velopdragne babyer sammen og begiver os ud i dagslyset igen. Ikke nogen stor biograf oplevelse, men lidt blussende kinder kan anes og alle er vist enige om at de trods alt “ku godt”.
Jeg kommer ud i kulden og undrer mig i mit stille sind over, at det alligevel føles, som om Mr Grey har været i trussen på mig…
Da jeg kommer hjem finder jeg ud af at alt hvad den kære Dornan aka Mr Grey har formået at give mig er… knapt så våde men nærmere ret så røde trusser…!

Så valgte den første menstruation altså at komme og toppe dagens Kære Dagbog moment op til en fuser af en missed orgasm.

Så kære producer det er en OMMER – mor er ikke kun sur og skuffet HUN ER PMS!

Tak for lort!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så har vi sat vores ben i fitnesscenteret!