Nova care, fordi hendes mor care og det bør du nok også..

Nova 3 mdr

Stor pige med stor personlighed!

For 14 dage siden brød Novas første kluklatter-grin frem og siden har hun været ustoppelig! De sidste dage har hun fundet ud af, at hun kan skrattegrineskrige MEGET højt, så man lige bliver i tvivl om det er sjovt eller på kanten til gråd.. For det meste har hun det bare sjovt! Bortset fra om aftenen, når hun pludselig har fået nok af dagen og vil puttes. Så er det ikke sjovt længere MOR! Så har vi andre det heller ikke så sjovt..

3 mdrs vaccinen gik flot. Kun lidt av! Men præcis 7 timer efter brød hun ud i skrig. Ingen feber, men meget ondt i de hævede lårbasser. Så ondt at hun rystede og var meget vred over at have ondt. Det hjalp med kolde våde klude og lidt elma trylle creme på hævelserne. Hun fik et par teskefulde sukkeropløsning plus lidt kogt vand på flaske og det hjalp på skrigeriet. Om natten var hun lidt febervarm og ammede lidt oftere, men vågnede glad og klar til næste morgen.

3 mdrs voksespring er godt i gang og den lille piranha hænger i babsen igen.  De virker fladere end flade og man er heller Ikke helt tilfreds med mængden, så der bliver skældt ud i en karakteristisk tone raghwraghwraghw siger hun og ælter mig. Laver ormefryd med mine efterhånden meget lange vorter.. Hiiiiv og træk men der er ikke meget at komme efter. Slipper og råber og får lige øje på noget spændende deromme bag ved.. Så ligger hun der og kigger og mors babs kan passe sig selv, indtil hun pludselig kommer i tanker om sit meget vigtige job igen og så skal der bare leveres! Hun gider da virkelig ikke arbejde for et nedløb.. Så råber hun lidt af babsen igen og jeg forsøger at fortælle hende, at jeg ikke arbejder super godt under pisk. Et lille smil til mor virker langt bedre, men det kan hun nu ikke finde frem i sin nye personlighed, så det hjælper, at den lille madame er så komisk at det får et overbærende smil frem på min læbe som får min mælk til at rende. Ellers så snupper jeg lige en sniffer af hendes babyparfume og en dyb vejrtrækning -så er der også levering!

Hun vejer nu 6180g og mor har lært at lade være med at spørge lægen om en lille vejning… For lægens vægt sagde, at hun havde tabt sig! Åh gru! Der er intet som et barns vægt, der kan gøre selv den mest fornuftige mutti skeløjet af irrationel frygt. Vægtøgning synes at være den eneste succesfaktor en mor kan forholde sig til. Så glem alt om trivsel i form af en glad og opmærksom bebs med god søvn og vågne perioder, der kan række efter legetøj og finde både hænder og mund -for ikke at nævne nogle yderst iøjnefaldende tykke lurblæser KINDER! -For mit barn tager ikke på!!!!!!!!

Nej heller ikke her! Så den søde sundhedsplejerske måtte lige et smut forbi med VORES vægt.. Et bekymringsvisit ku vi kalde det! Og alt var fryd og gammen 240g på 14 dage og en kurve der laver sit HELT NORMALE (lille) bøj.. Tak så pakker vi den sammen og tror lidt på os selv igen alle 4. (Mor, bebs og babser).

Og så går vi i seng og hygger og holder ammelejr et par dage til der igen er fyldt op i mors reservoir 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nova care, fordi hendes mor care og det bør du nok også..