Ressource amning, en anden måde at tænke amning på.

Hvad havde jeg regnet med… et afhugget hoved???

Skærmbillede 2015-03-10 kl. 10.57.20 PM
Sidder her til aften på sengen og skal putte Nova.. læner mig tilbage for at nå hendes dyne bag mig, da jeg mærker en stor fast klump under dynen… i begyndende panik flår jeg dynen til side med de værste bange anelser for hvad hulen jeg lige havde lagt mig på… Jeg er nærmest overbevist om, at det enten er eller har været noget levende..! ET halvkvalt skrig kommer over mine læber og imens jeg forsøger at stille skarpt i mørket knuger jeg Nova ind til mig…
Det var så bare en freaking LAMAZE blæksprutte der lå under dynen! Ingen monstre eller afhuggede lemmer Heidi!!

Jeg må grine lidt i forundring over mig selv og min reaktion, for det var da fra 0 til 100 på 2 sek!

Gad vide om ikke det er sådan vi er indstillede her i barselstiden? Med højt stofskifte og beredskab, -totalt kampparate, klar til at aflive den første den bedste der udgør en trussel for vores afkom.

Nova blev så forskrækket over mit ninja råb at hun fik hikke.. suk! …det er lidt svært at putte en baby med hikke!
Jeg opgiver evred og tænker, at hun kan lige ligge i sin egen seng og hikke af. Den har hun ikke sat sin lille krop i endnu så jeg var ret spændt på hendes reaktion. Den sidste tid har hun faktisk brokket sig en del ved puttetid, så jeg overvejede faktisk om det måske endda var en skidt ide og om hun kunne se sig gal på sengen, men næ nej.. der blev meget stille… helt stille! måtte lige ind og mærke om hun trak vejret.. fik selvfølgelig vækket hende.. hvor rutineret 3. gangs forælder er man så ??
Hun brokker sig lidt derinde så jeg går tilbage, men hun smiler bare til mig og putter hovedet til siden ind i dynen.. det der ligner da en baby der gerne vil sove, tænker jeg. Hun får sutten og så hører jeg ikke mere fra hende…!

Ja tak!

Var der nogen der talte om en nem 3ér? For det gør jeg:-)

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ressource amning, en anden måde at tænke amning på.