Om at have piskesmæld i skeden…

Det koster os en bondegård at gå i haven 

 

At bo i Indre By er en levevis for sig. Vi putter børn til lyden af jazz fra Montmatre og kan mærke byens buzz når vi selv går i seng. Om sommeren kan vi høre at festen rykker udendørs på Gothersgade og vi priser os lykkelige over vores vinduer kun går ind til gården. Gårdens lyde går hen over flaskeaflevering til hundegal og så ved sekstiden har vi glæden af skraldemændenes brovtne håndtering af skraldespandene over gårdens brosten. Kommer vi sent hjem skal vi ofte genne en (tisse)mand væk fra porten og om morgenen er det et lotteri om det er bræk, knuste flasker eller bare madskrald vi skal navigere i.

Vi flyttede fra Tordenskjoldsgade, bag det Kgl teater. En oase midt i indre by, store lejligheder, fine baggårde, tæt på det hele og alligevel langt fra lyd og fest. Til Store Regnegade. “Ind til byen”. En 3. Sals lejlighed uden altan, hvor vi deler baggård med tre af Gothersgade barer. Vi har nu 140 gode skæve kvadratmeter og selvom vi mistede 30kvm, altan og græshave og vi er landet midt i nattelivets mekka med en baby oveni så trives vi som aldrig før. Lejlighedens manglende lys og udendørsbegrænsninger gør os mere kreative. Når solen skinner må vi ud i livet og nyde godt af Københavns mange tilbud. Vores forhave er Kgs Nytorv og vores baghave Kgs Have. Det eneste minus er at det koster os en bondegård når vi går i haven -i is og Kaffe Latte!

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have piskesmæld i skeden…