Brev fra fortiden..

Mødregruppe kapital

Dagen i dag har stået på mødregruppe med mine dejlige mutti’s.

Vi er simpelthen så heldige, at vores gruppe på 7 høns høj er en fantastisk kombinationen af menneskeligt materiale, der får det bedste og (aller) værste frem i hinanden.

I vores gruppe er der højt til loftet. Der er ikke en sårbar laveste fællesnævner, der trækker en bundstreg for, hvor lavt (under bæltestedet) vi må gå i samtale emner og ikke nogen med næsen for højt i sky til, at vi ikke alle kan grine af både vores egne og andres fejl.

Vi tør være ærlige, sætte kærlige spørgsmålstegn ved hinandens gøren og laden, og støtte og rådgive udi kærlighed, mode, hjem og barselsliv.

Samtaleemner er kun flygtigt henover babyproblemstillinger, for der er mange flere spændende emner,der finder vej. Alt fra hobby og mode, business og pleassure til kolonihaven og huset, rejser, fortid og fremtid og generelt alt, hvad vi kan få et lille grineflip over.

Vi var ikke sene til at få sat datoer i kalenderen til både vinoaften, lagersalg, babybio, babyrytmik, ansigtsbehandling og bytur.

Og vores Facebook gruppeside er ind i mellem rødglødende, når bla. nattens pinsler, personlige dilemmaer eller bare ublue pinlige historier bliver delt.

Alt finder vej i dette forum, hvor vi gang på gang overrasker os selv (og i den grad de andre) når svesken ryger på disken og lidt TMI (too much info) sender os ud i en begejstret pinlighedsgriner.

Vi sidder i en rød cirkel af usagt tavshedspligt og kan også lukke op for sluserne af irritation, gråd, vrede og bekymring, hvis der er behov for det. Og man kan godt regne med at få nogle gode positive ord med sig på vejen.

Ja man kan sågar tage sig en lille besvimer og så fixer vi også det med kagen i den ene hånd og fødderne op i luften, så der kommer blod til hovedet. Der er ikke den ting, der ikke er plads til i vores gruppe..

Der er dømt hygge! Muttierne hygger om hinanden og vores bebser. Og vi priser os lykkelige hver gang vi ses. For ingen tager det for givet, at vi har været så heldige, at vores mødregruppe bare svinger.

Aldersfordelingen spænder fra 28-41år. Der er tre trebørnsmødre og fire med to børn. Tre lyshårede og fire mørkhårede. Fem kernefamilier og to sammenbragte. To babydrenge og fem babypiger med op til 6 ugers aldersforskel og fordelt på følgende nationaliteter: En halvsvensker, en kvartbrasilianer, en halvfransk, en kvartpolsk. Jobmæssigt spænder vi bredt fra skolelærer og  sygeplejerske henover ærkeolog og animator til marketing chef og pædagog. Der er et par jyder og et par ærkekøbenhavner, nogle nordfra og nogle sydfra. Nogle slanke og nogle mindre slanke (haha -men vi spiser det samme;) -der er bare en der har en motionscykel -og genetisk meget slanke arme!!!

Vi er vidt forskellige og alligevel ret ens.

Fællesnævneren må i høj grad være humor, selvironi, empati, styrke og hvilen i sig selv.

Så opskriften på en god mødregruppe må være noget ala :

  1. Embrace -omfavn forskelligheder
  2. Vær ærlig og kærlig
  3. Tør at give noget af dig selv
  4. Fejl og del det med din mødregruppe
  5. Slip usikkerhed og normer og regler
  6. Grin af det meste
  7. Vær initiativrig
  8. Kage, kage og kage
  9. Og så lidt vin;)

Der er kun få ting, der kan måle sig med en god mødregruppe…

En muttiggruppe er straight up KAPITAL.

En bonus til din barsel.

Så work din gruppe op! Lav en kollektiv beslutning om at investere i gruppen. Smid angsten væk og tro på dine mutti’s -det er Money in the bank når det kører…!

Her er Tirsdage hellige! Og i denne uge har vi dobbel happiness, da vi skal ses igen imorgen til en omgang Beauty and Bobles:)

Uh la laaaa tak til jer -You know who You are💜

Dagen efter update:

IMG_3476.JPG

Der var dømt max hygge! (og ja det er hende med de genetisk meget slanke arme der både styrede Asti’en og en håndfuld bebser med rund hånd)IMG_3475.JPG

Sej mutti multitasker her -nydelse både til mor og barn!

Det kan godt anbefales at booke Shirley fra Sund Hud. Hun kommer gerne ud til mødregrupper og giver en omgang ansigtsbehandling på spisebordet.

Og det var SÅ lækkert! Mor her føler sig som ny!

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brev fra fortiden..