Nogen gange er man bare en ikke særlig god god mor...

Hvordan lærer man en fisk at svømme?

Skærmbillede 2015-07-01 kl. 1.47.55 PM

Uh! Jeg glæder mig! I dag skal jeg nemlig ud forbi Stine og Jonas for 2. gang. Og vi skal snakke Fødsel i Fokus og Meyermetoden.

Stine har bloggen Østfronten og så arbejder hun i Strut en butik på Nørrebro -for gravide, hvor de også indbyder til foredrag og fødselsforberedelse i kælderen en gang om måneden.

Det var med let ærefrygt, at jeg mødte Stine første gang. For Stine ved allerede rigtig meget om det der føderi..! Så det føles lidt som om jeg havde tænkt mig at lære en fisk at svømme…

Stine har styr på graviditet og fødsel, hun kender de fleste tips og trick, hun er ikke bange for at føde og hun har en rigtig god første fødsel bag sig…. Jonas er med på den og de har begge en ret ligetil tilgang til det at føde.

så hvad er det lige jeg kan tilbyde Stine og Jonas…?

Sidst var vi sammen et par timer. Vi sporede os lidt ind på hinanden og skabte rammerne for vores fødselsforberedelse. Sådan lidt ala ‘hvad ved de allerede og hvad ved de ikke, at de gerne ville vide’ -agtigt.

Jeg gennemgik fødselsmekanismen og livmoderens opbygning og hvorfor det ikke er fysiologisk meningen, at det skal gøre så ondt at føde.

Vi talte om Historiens og Religioners indflydelse på den fødselsforståelse vi mennesker har i dag. Om at vi er conditionerede til at forvente smertefulde fødsler og hvordan det fokus medbringer yderligere smerteoplevelse. Jeg fortalte om min research til min bachelor opgave; Gør Fokus på Smerte Ondt Værre?

Så nåede vi hurtigt hen over frygt-spænding-smerte kaskaden, som Stine allerede kendte. Den har jeg før nævnt her.

Jeg forklarede Stine og Jonas baggrunden til min opdagelse af principperne bag Fokuseret Fødsel og introducerede dem til Nocebo begrebet, som ligger til grund for min tankegang, når jeg bevæger mig ind i underbevidsthedens indflydelse på smerteoplevelsen og fødslens fremgang.

Vi nåede også at drikke kaffe, tale om hjemmefødsel og lidt af hvert..

-Så det var et par produktive timer, alt imens Nova artigt tog sin formiddagslur på fars arbejde.

Har du lyst til at læse Stines indlæg om vores første møde så tryk dig ind på Stines Blog Østfronten her.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogen gange er man bare en ikke særlig god god mor...