Østfronten møder Meyermor: Fødselsforberedelse part 3.

Nu står den snart på Grøn Koncert! VIND BILLETTER HER!

Skærmbillede 2015-07-14 kl. 9.52.19 PM

Nu varer det ikke længe inden familien her drager på Grøn Koncert Turné. Vi skal nemlig med farmand på job! Så vi pakker alle vores unger -og meget lidt bagage og drager til det mørke Jylland, for at se et par plæner bliver farvet GRØNNE i en god muskelsvinds sag.

Jeg kan næsten allerede høre Jacob Haugaard blæse i mikrofonen og dufte de grønne fadøl.. Og vi er et par piger her i huset, der glæder os til at høre (og SE) henholdsvis Christopher og LOC, men resten af navnene er heller ikke værst!

Høreværnet til Nova er i hus, så de kan bare komme an.

Har du også lyst til at få lidt musik i hovedet er vi så heldige, at bloggen har fået 4 billetter til udlodning til frit valg af spillested.

Alt du skal gøre er at gå på Bloggens facebook side og give dit svar på, hvad du gerne vil læse mere om her hos Meyermor.

Er det flere personlige historier, vores dagligdag, fis og ballade, flere jordemoder tips og tricks, graviditet, fødsel, barsel, familieliv, eller noget helt specifikt du kunne tænke dig at spørge mig om, så kommenter dette opslag på bloggens Facebook side inden Torsdag kl 10.00 hvor jeg udtrækker en vinder eller to:-)

Hop på Facebook og giv dit svar her FACEBOOK

Kærlig hilsen Heidi

Skærmbillede 2015-07-14 kl. 9.52.48 PM Skærmbillede 2015-07-14 kl. 9.53.06 PM Skærmbillede 2015-07-14 kl. 9.53.18 PM Skærmbillede 2015-07-14 kl. 9.53.30 PM

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Østfronten møder Meyermor: Fødselsforberedelse part 3.