Kære-ste, det er tanken der tæller..

Når en mor pakker..

Jeg bliver ikke populær.. Hos manden.. Men nok hos børnene! 

Jeg har altid været lidt fjollet, når det gælder den her slags prioritering. Peter siger, at jeg lader mit hjerte løbe over med mig til gene og besvær, men i det godes intention. Men jeg kan bare ikke lade være med at optimere for mine børns skyld.

Generelt kan jeg bare orke ret meget, hvis det kommer mine børn til gode. Feks. da Filippa var model for Top Toy i Hong Kong og blev aflønnet i legetøj. Sådan all You Can carry agtigt og jeg formåede at slæbe 3 sorte sække proppet med goodies og en 4 årig og en baby i klapvogn gennem Central og på både færge og bus og 10 min gang. Men hjem kom det og jeg havde det som et barn i en.. ..Legetøjsbutik -sjovt nok. Den gang gik det selvfølgelig mest ud over mig selv, men sådan er det ikke altid.

Og denne gang er det så min pakning til 15 dage i Spanien det gælder. Vi skal først bo 4 dage i Canillas de et eller andet, hvor vi har lejet et townhouse tæt på gode venner. Bagefter har vi en stor luksus villa i Marbella sammen med to vennepar og alle deres dejlige unger.

Jeg har nu snart fyldt halvdelen af vores største kuffert med pool og strand ting og legesager. Det skal nok blive populært derude men måske knapt så populært for (ham) der skal slæbe.. 

Men så har jeg heldigvis fundet den her frem til ham..

Det skal nok blive en god ferie!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære-ste, det er tanken der tæller..