Krabi Krabi Krabi... rejsedagbog

Mød nogle af Novas bedste ferievenner i denne video..

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 10.42.05

Nova gider ikke den fine hotelmad… så snupper hun hellere et bryst – i mangel af bedre..

Se hvad Nova drømmer om i Video-linket sidst i indlægget.

6 uger er lang tid at være væk hjemmefra.

Vi har rejst og været gæster hos venner i Hong Kong, på to forskellige husbåde. I Thailand har vi boet i ikke mindre end 13 forskellige værelser.

Fra Condo-lejlighed til Hotelværelser og Bungalows.

Det er 15 nye steder på 6 uger -altså lidt over 2 skift om ugen. Nye (gamle) senge, nye husholdninger, nye lugte, vaner, rutiner eller manglen på samme.

Vi har rejst med fly, Nattog, Taxa med varierende grad af airconditionering, flere gange lange kilometer på ladet af en Pickup, sejlet med Træbåd, Speedbåd, Færge, ræset med TukTuk, og nuppet en Bus eller Metro..

På alle mulige forskellige tider af døgnet…

Det er HÅRD KOST for en baby på 10-12 mdr!

Oveni har hun haft sine voksespring og 5 tandfrembrud og her til sidst en god omgang aircondition-forkølelse.

Så jeg behøver nok ikke forklare yderligere, at Novas mad-indtag har været i varierende grad over hele ferien.

Og jeg behøver nok heller ikke forklare sønderligt, hvorfor jeg har prist mig lykkelig for mit velfungerende Dinner Transportable aka AMNING! Det havde IKKE været det samme uden!

Amningen har givet mange gode nætter, bedre transportture og generelt en gladere baby, hvor end vi har været og hvad end vi har budt hende af -for en lille baby- skræmmende, fremmede oplevelser, lyde, dufte og input.

Men HVAD jeg gerne vil slå et slag for er en af vores andre gode ferie-venner, nemlig babygrød!

Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden!

Jeg havde en hel kuffert kun til et lager af grød, bleer og vådservietter -og lidt af hendes yndlingslegetøj, dyne og stofklude. Det var babyens tryghedskuffert! Men det var faktisk også min…

Sammen med amningen har Novas daglige grød nemlig gjort, at jeg har kunnet føle tryghed i, at hun fik tilført fedt, vitaminer og mineraler på trods af hendes, til tider, ganske sporadiske og nogle gange nærmest ikke eksisterende mad-indtag.

Yndlingen med Græskar – har været en sikker vinder hver gang!

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 10.06.59

Moster Laura kom med nye rationer, da hun støtte til os på Phuket, men nu er truget tomt.. den sidste lille rest har jeg sparet til flyveturen hjem, et vigtigt sted at kunne få fyldt maven med varm, mættende kærlighed på en ske!

Og jer der har læst med her på det sidste ved, at vi her de sidste dage er indlogeret på Hotel Intercontinental, hvor vi er så heldige at have lounge adgang. Men hverken Morgenmad, High-tea eller Happy Hour-canapeer falder rigtigt i den lille frøkens smag.

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 10.41.45

Så vi får speciallavet Conchi (kinesisk risgrød) og havregrød og glæder os til den danske hverdag, med supermarkeder, indkøb, madlavning og et barn der spiser igen og i mellemtiden morer vi (læs jeg) os fyrsteligt over hvor sjov og rammende for vores situation lige nu, Arlas Baby and Me Organic Grød -VIDEO er.

12239379_831401626972701_7480132604920924748_o

Se med her og se hvad Nova drømmer om, når hun ligger her ved poolen og sover til formiddag med knurrende mave… 😉

 Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med Arla, da budskabet stemmer overens med min mening og vores hverdag.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krabi Krabi Krabi... rejsedagbog