Januar er en lang lort… og jeg har lige jokket i den!

Krudt, Krudtugler og Kransekage.. Nytår med en 1-årig.

image

Godt Nytår til jer alle derude. Jeg håber I havde en dejlig fest og aften på lige netop den måde I havde ønsket det.

Vi var til fest hos Gudmor, med masser af bobler, krudt, krudtugler og kransekage. Så kan det efter min mening ikke blive bedre!

Nova havde the time of her life!

image

Hun rendte rundt og holdt styr på alt fra børn (og voksne) til stearinlys, fjernbetjeninger, bordbomber, balloner, pynt you name it og så var der også lige noget ommøblering af inventar, som efter Novas mening ikke havde fundet deres rette plads i Gudmors ellers fine hjem. Hun var helt med på feststemningen og havde både dans og krudt i bagdelen og fik frit afløb (og nedløb) til at løbe 2015 ud af bukserne.

image

image

Normalt er Novas sengetid mellem 19 og 20, men vi lod hende bevidst gi den gas til hun selv viste tegn på at have fået nok -cirka ved halv ti tiden, mhp. at hun så ville sove dybere. Det blev til en samsovningsputning på en madras på gulvet i et af børneværelserne akkompagneret af lyden af festmusik, affyringer og børnefryd, men den unge festabe gik ud som et lys. Jeg snuppede mig dog lige en lille morfar, da jeg kunne høre, at der var helt styr på opvasken derude;-)

image

Det lykkedes at efterlade the sleeping beauty  monster i værelset i tide til at servere min nytårsdessert, som jeg har fundet inspiration og opskrift til via bloggen chocolat.dk.

Hvid chokolade mousse med streif af rålakrids og citron, med hyldeblomst/honningristet havregryn og mandel knas og så lidt friske hindbær og mynthe på toppen -smukt!

image

Det var en (hvis jeg selv skal sige det) super afrunding på en nytårsmenu, hvor forretten havde stået på laksetartar og ørredrogn på blinis og hovedretten var en smuk grillet oksemørbrad med rodfrugter. Børnene havde feastet i mexicansk tortilla og Nova havde toppet den op med havregrød.

image

Vi havde et par festlige indlæg gennem aftenen. Nogle gav mere mening end andre.. pludselig stod der en stor skriggul ørn i vores stue og brølede os igennem en omgang Bingo med gaveregn. Til alles store engagement og måske nok også undren, men hvad vi har faktisk set det, der er værre! Ungerne bankede os både i Ørne-Bingo og i min store datters hjemmelavede nytårsquiz bagefter. Det fik selskabet i omdrejninger i jagten efter æren og præmier!

image

-Min gevinst var dog størst af alle for Nova sov og vi kunne nyde både det gode selskab, bobler, fyrværkeri og endelig klokkernes klang og nytårets glade omfavnelse.

image

Slaget tolv, blev dog que’et til at Prinsessen meldte sin tilstedeværelse i babyalarmen. Helt bogstaveligt. For hun lå med den som en anden Walkie talkie da jeg kom ind. Jeg sagde hej skat og hun svarede på sin lille charmerende indsmigrende Nova facon Heeeeeeeej. Vi gik ind til festen, hvor hun, til sin store glæde ,fik et stykke kransekage og så var hun frisk på en lille tur i bæreselen ud og pege på fyrværkeri. Utroligt nok var det ikke skræmmende for hende!

image

Bagefter gik vi ind i varmen igen og hun fik lige lov at tulle et par minutter inden jeg tog hende i hånden og vi styrede mod værelset. En amme tår og lidt yogaøvelser senere og så var Nova nede. -Det var jeg til gengæld også…

Fik dog en lille revival kl 3, hvor jeg stod op for at putte de store, hjælpe med oprydningen og slutte af med en drink og lidt af den der extra hyggelige venindesnak som kun forekommer henover køkkenbordet i de sene morgentimer – med den slags veninder, man aldrig kan få nok af.

image

Godt Nytår til jer derude!

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar er en lang lort… og jeg har lige jokket i den!