Krudt, Krudtugler og Kransekage.. Nytår med en 1-årig.

Kære Mor, her er mit livs første nytårsforsæt !

Skærmbillede 2015-01-03 kl. 2.59.43 PM

Kære mor

I det nye år vil jeg…

 • Forsøge at holde mig fra toiletbørsten… Jeg ved det bliver aldeles svært og vil kræve min fulde viljestyrke og dybe koncentration. Det bliver ulideligt, at se jer andre bruge den, så måske kan vi tage en pause, hvor I lige stiller den lidt væk? HVIS jeg falder i, vil jeg forsøge at begrænse mig til kun at tage en lille runde på toilettet med den og så pænt stille den tilbage, så I slet ikke opdager mit skjulte misbrug. Ved dybe abstinenser.. kunne vi så aftale, at jeg får min helt egen toiletbørste kopi, så jeg kan trappe stille og roligt ned?

 

 • Gå en stor bue uden om stikkontakter.. Det her er en af de større udfordringer! Er du KLAR OVER hvor vildt fedt det er at trække stikket ud? Og udføre Magi! Lys, Tv, Internet I am in control! Og jeg ved faktisk heller ikke noget bedre end at putte små ting i huller der lige passer! Det er, som om, jeg er født til det! Okay… hvis vi nu slår en deal af og du camouflerer dem en smule, så vil jeg virkelig forsøge at overse og gå uden om…

 

 • Hvilket tager mig til de der laderkabler du så gerne vil have i fred! Er du klar over, hvor fedt det er lige at sutte på dem – imens de er i stik? Det kilder så sjovt på tungen og jeg føler det lader duracell batteriet op… Ding Dong.. Hvornår må jeg egentlig få en tromme?

 

 • Forsøge ikke at smide dine nøgler i skraldespanden… Jeg ved jo faktisk godt at du er vild med de nøgler…. Er det okay, hvis bare jeg fyrer dem i vasketøjskurven ind i mellem?

 

 • I det nye år lover jeg at begrænse mine disco mooves til gulvniveau! Ikke mere dans i højstolen… eller håndvasken, eller køkkenbordet… jeg kan godt se det mor… det er nemmere at lave ormen på fladt underlag!

 

 • Jeg vil også forsøge, at stoppe med at bide eller hive i dine brystvorter…! Så er det sagt… øv… må jeg godt bare nippe lidt? eller bare holde fast og trække ud til siden? Bare en lille smule? Nå ikke… Så giv mig din navle eller dit lange hår for jeg har en ubændig trang til at pille, rode, rive og med alt det andet jeg vil ændre får jeg brug for lidt aflad…. du er jo stadig min mor ikk?

Tilgengæld lover jeg at hjælpe til med at ommøblere stuen, rydde op i alle dine skuffer og skabe og tømme opvaskeren og gå ud med skraldespanden… Jeg rydder også gerne af bordet og skifter mig selv, hvis bare jeg lige kan få adgang til den der velcroluk..

Du kan godt se mor, det bliver et godt år! – Det eneste nytårsforsæt du får brug for er nemt….

 • Ha’ tålmodighed!

 

Godt Nytår til jer derude med Bebser….    -Hang in there!

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

1 kommentar

 • Mette

  Hahaha! Åhhh, du skriver fantastisk – bliv endelig ved med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krudt, Krudtugler og Kransekage.. Nytår med en 1-årig.