Når graviditeten er sårbar

Kan man blive skilt på (grund af) sølvpapir..?

Skærmbillede 2016-05-17 kl. 2.05.20 PM

Jeg har en kæp hest..!

Okay jeg har nok en del… men en af dem er … SØLVPAPIR!

Og jeg kan (åbenbart) gå fuldstændig bagover i flip over dets simple eksistens eller i hvert fald over brugen i vores hjem.. Og vi er uenige.. herhjemme..! For Peterfar mener åbenbart, at det er guds gave til manden, second to kvinden..!

Vi har diskuteret det før.. (som det nok kan høres..)

JEG er nu nået dertil, at jeg KØBER IKKE SØLVPAPIR!

Alligevel har det forvildet sig ind i vores husholdning.. (og det er ellers ikke meget han manifesterer i den retning) Men denne morgen står jeg op til et sølvpapirs mekka på vores 3,5 kvadratmeter store køkkenbord.. Der var sølvpapir så langt øjet rakte! Og det var ikke bare sådanne små fine afmålte kvadrater, der pænt blev foldet -sirligt om det mest nødvendige, som de sprøde cookies (storesøster aka sukkermonster, havde forberedt aftenen før), nej det var sølvpapir i overflod!

Dobbelt op på Sølvpapir omkring hver eneste lille madpakke del… Krammet op i kæmpe uhåndterlige bolde af sølvpapirshelvede, så hver enkelt lille stykke mad indenunder gemte sig i et hjørne, som en undskyldning for sig selv og for det fuldstændige uhørte forbrugsvanvid – Vi alle var vidne til..

GLEM at han lader mig sove længe… Glem at han smører mine børns madpakker… Glem at han står op med bebsen og kører 4 børn i stilling til skoletid…

FOR HAN PAKKER DEM JO IND I SØLVPAPIR..!

Maden, børnene og deres fremtid..!

ALT stod skinnende i glitrende sølvfolie, da jeg stod op!

Jeg fik synsforstyrrelser og hjertebanken og hele min hormon(for)styrede moderlige beskytterangst foldede sig ud i diffuse angsttanker om grundvand, miljøbelastninger og hvilken verden, det er vi overlader til vores børn… og deres børn og deres…

Jeg eksploderede..!

SORRY men jeg kan virkelig ikke med sølvpapir!

Jeg kan lukke øjnene for meget, som jeg alligevel ikke er herre over.. selvom jeg får lidt åndenød og ticks, når jeg cykler forbi Kongens Have og ser det skraldevanvid, solskinsnydende miljø-egoister efterlader på en varm sommerdag.. Jeg kan forsøge at sortere flasker, glas, batterier, metal, elektricitet og papir i vores dagligdag og jeg kan knibe øjnene rigtig hårdt i, hvis mine tanker strejfer emballageforbrug og alt muligt andet, som vi ikke kan ændre nedefra..

MEN SØLVPAPIR!

Det giver jo så sindssygt skide lidt mening… at man(d) ikke gider at folde ganske almindeligt madpakkepapir om vores madpakker og vores miljø. Det koster ikke det store at gøre sig den lille ulejlighed eller bare bruge en madkasse… !

ARRRGH!

Jeg har nu gemt sølvpapiret…

Og manden har helt sikkert en ny rulle med hjem…

Der er stillingskrig på foliefronten!

Så spørgsmålet er… må man godt blive skilt pga sølvpapirs uoverenstemmelser?

Der er kommet sådan et stykke glitrende folie imellem os og der er kun en side, der kan spejle sig i genskæret og se sig selv i øjnene..?

Skærmbillede 2016-05-17 kl. 2.04.57 PM

Men kan jeg leve med at han bare tager skyklapper på og pakker videre?

Det er dagens store spørgsmål.

Det tog mig 3 kliks på nettet at finde frem til disse to links til hvorfor jeg har ret og han ikke får fred…

Derfor skal du spare på sølvpapir.

Link til lidt viden om sølvpapir

-hvad er din mening? Og har du andre Miljø-kæpheste som berettiger en skilsmisse??

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

11 kommentarer

 • Anette

  uff er SÅ enig!!! ingen sølvpapir tak!! kan dog også gå helt i flitsbue over de her alt-muligt-klude/engangsklude af plastik… seriøst hvorfor skylde massevis af plastik partikler ud i afløbet, når man ganske enkelt bare kan bruge dem i bomuld…
  http://vibsmo.dk/karklude-afgiver-plastik-ved-brug/
  Når nu jeg så har fået luft for det, så i samme åndedræt tusind tak for en super blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   Ja Anette.. dem er jeg så først lige blevet opmærksom på for nyligt! Men de bliver alle udskiftet ASAP. Når først man er vidende må man vel tage sit medansvar:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hader også sølvpapir og folk der bruger det (schhh!) Min kæreste insisterer på at bruge et nyt glas hver gang han skal have en tår vand… Hvis vi er hjemme en hel dag kan han snildt bruge 5-6 glas hvis ikke jeg kommenterer på det og det driver mig til vanvid. Måske ikke helt så slemt som sølvpapir, men er sikker vi ville bruge mindre vand på at køre vores opvaskemaskine hvis han gad bruge det samme glas to gange!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   Haha Sofie -det ville da også få mit pis lidt i kog.. tænk hvis du gjorde det samme?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg er 110 pct enig. Sølvpapir er en dødssynder. Man er nødt til at tro på at ens egne handlinger i verden, gør en forskel, så sølvpapir er et no go. Herhjemme har vi godt nok en rulle i skuffen (ikke på mit initiativ), men jeg tror den er 5 år gammel. Hvis Peterfsr har en lille Royal side, kan du evt henvise til at selv den fine og gastronomiske prins Henrik ikke tillader sølvpapir i hans køkken(er):-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg kunne blive skilt af mange forskellige grunde. Een af dem kunne sagtens være sølvpapir, som symbol på miljø-svineri men også som symbol på manglende respekt mellem parterne når den ene part allerede VED hvor dårligt den anden har det med det 😉

  Jeg bemærker mig du skriver din ældste datter er et sukkermonster. Det kunne jeg endnu mere blive skilt af… kunne ikke opdrage børn sammen med een der fylder dem med sukker, det er mindst lige så skadeligt som sølvpapir på den lange bane. Det er sukker mere end fedt der giver åreforkalkning, blodpropper, sukkersyge og mange andre elendigheder, plus vores børn tager de vaner med ind i voksenlivet som vi har givet dem som børn. Du spurgte efter andre kæpheste… det er min allerstørste PRUHHHHHHH og tak for en god blog der bringer til eftertanke 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   Ja Ann, det er lige nøjagtig det man skal tro på.. For ellers er verden jo af lave..! Og det siger jeg helt uden at blinke.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg kunne ikke være mere enig. Har ikke ejet sølvpapir i 15 år og får hjerteproblemer, når jeg ser folk bruge det. Der er så mange alternativer og jeg ville helt klart sige, at sølvpapir er en legitim grund for skilsmisse 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville blive skilt lige på stedet hvis nogen puttede sølvpapir om min mad (eller mine børns) 😀

  Om jeg fatter sammenhængen mellem madpakker og sølvpapir – men det lever i bedste velgående i de fleste madpakker her anno 2016 – desværre….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når graviditeten er sårbar