Så gik Morten også…

Knib for (dit under-) LIV!

image

Hvad er livet med et underliv, der har ladt livet?

Ikke meget værd vel?

Jeg har skrevet om det før, det satans (under)liv.. og om at knibe det for at kunne gribe det!

Om hvordan det er At have piskesmæld i skeden… og hvordan man kommer igen på et underliv, der ikke vil samarbejde på De der lagener

Jeg har talt en del om at AFSPÆNDE bunden, fordi jeg følte alle andre kun talte om at KNIBE og helt havde glemt at fortælle lille mig, at man, altså heller ikke træner overkroppen på skuldre, der sidder helt oppe i nakken, men selvfølgelig skal lære AT GIVE SLIP og AFSPÆNDE, før man kan lære AT FÅ FAT og KNIBE.  Det måtte jeg lære på den hårde måde!

Nogle kvinder vil efter en fødsel have tendens til en overspændthed i bunden, hvor bækkenbundet simpelthen har fået et chok af forløsningen og underbevidstheden reagerer med opspænding, andre kan opleve, at udstrækningen forneden har trukket i nerver og ligamenter, så alt føles, som om det er “ved at falde ud” og det kan være svært at holde på noget og overhovedet få kontakt med de der bækkenmuskler..

Det kan betyde en kraftigt forringelse af livskvalitet og det er altså ikke noget, man bare skal acceptere!

(Vid)underlivet skal vare hele livet, så det kan godt betale sig at investere i at komme godt fra start efter en fødsel evt med et efterfødselshold hos APA ellers kig her for andre tilbud hos Børn i byen Efterfødselstræning.

Har man store problemer og smerter fra bunden, bør man få en undersøgelse hos sin læge og evt blive henvist til en specialist som Birthe Bonde.

Ved normale forhold kan man komme langt med hjemmetræning ud fra den pjece, man får udleveret efter fødslen.

Hvis man har brug for mere udførlig instruktion og inspiration til et helt program, der løber over 1-3 mdr kan man med fordel bruge GYNZONE’s APP med et knibeprogram til efterfødselstræning, som lige nu kan købes i APP Store til 29 Kr. Her kan du se knibeprogrammet på deres hjemmeside.

Direkte links til app stores finder du her:

iPhone / iPad: https://itunes.apple.com/dk/app/knibe-velser-tr-n-din-b-kkenbund/id758539888?l=da&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.makeable.gynzone&hl=en

Gynzone samarbejder bla. med Maternity Foundation og i hele december måned doneres 50% af indtjeningen fra App’en til arbejdet med at udbrede bedre fødsels-praktik i Ethiopien. Og det er et vigtigt arbejde, som jeg gerne vil gøre opmærksom på her på bloggen.

Maternity Foundation har udviklet en SAFE DELIVERY APP, som har stor betydning for træningen af fødepersonale og behandlingen af akutte fødselskomplikationer i udviklingslande.

– I kan se deres imponerende arbejde i videoen herunder og få et lille indblik i akut fødselshjælp i nr 2 video.

Og SÅ kan I jo passende lige knibe godt sammen, imens I ser videoen

🙂

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så gik Morten også…