Hemmeligheden bag mit unge udseende..

Fra fis (og tis) til alvor..

Jeg skriver denne overskrift og kan ikke lade være at tænke på hende her.. Baby evil eyes. Måske nok den sødeste youtube video ever.. Hun forstår at “get serious”!

Igår havde vi spas – med en lille aprilsnar – Hemmeligheden bag mit unge udseende.. og I var nogle, der hoppede I med begge ben.. men jeg tror ikke, jeg fik ligeså mange af jer, som sidste år, da jeg skrev den her Hemmeligheden bag mine børns trivsel..

Jeg er faktisk bange for, at der stadig findes en læser eller to, der tror, at jeg drikker min egen modermælk eller smører mig med tis for “the good of it” – men så fred da være med det.

Jeg havde en fest med at læse alle jeres kommentarer igår og se at indlægget nåede op på 2700 læsere mod et gennemsnit på normalt 1000-1500.

De her kommentarer er altså priceless (indsæt hulkegrædende smiley)

skaermbillede-2017-04-02-kl-17-51-30 skaermbillede-2017-04-02-kl-17-51-47 skaermbillede-2017-04-02-kl-17-52-01 skaermbillede-2017-04-02-kl-17-52-10 skaermbillede-2017-04-02-kl-17-52-20

Nå men, når jeg er færdig med at grine over min egen joke her, så tænker jeg faktisk, at jeg ville høre om ikke, I skulle tage at fortælle mig, HVAD I gerne vil have mere af her på bloggen…

Den del af indlægget igår var faktisk ikke en joke – Jeg kan godt skrive lidt om Beauty – også uden TIS;-) Jeg har også en del opskrifter og kunne måske også finde på at være mere blogger-agtig med feks Q&A´s og 10 random facts om mig – hvis I har lyst til den slags..?

Hvad savner I?

Er I her for at læse jordemoderstuff eller kunne I godt tænke jer noget andet?

Generelt har jeg lettest ved at skrive ud fra den inspiration min dag lige bringer -til den dag jeg har tid til at sætte mig til tasterne, men hvis I skulle bestemme, hvad mit næste indlæg skal handle om, hvad skulle det så være?

HIT ME?

 

 

 

s

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

5 kommentarer

 • Vibeke

  Jeg startede med at følge din blog, da jeg blev gravid. Du skriver så skønt, så jeg er bare blevet hængende. 😊
  Jeg vil også meget gerne høre mere om hurtige fødsler. Min gik super hurtigt (2 timer) og som 1. gangs var det bare så svært at være i min krop og mærke tabet af kontrol. Jeg er sygeplejerske, så er virkelig vant til at have styr på det hele og “krydse af”. Fødslen endte i kopforløsning og i det hele taget lidt træls. C fik “våde lunger” pga. fostervand. Hvordan kan jeg mon få en god oplevelse næste gang? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   Kære Vibeke, har du læst om min fødselsforberedelse med Jeanette og jonas? Prøv at google den (mor, far og meyermetoden versus raktefødslen) og ellers er der et indlæg der hedder noget med ti tegn på at baby kommer og tjeckliste til akut fødsel. Læs dem! Og så skal jeg nok lige se om jeg kan få skrevet lidt mere direkte om lynfødsler:-) Du kan sagtens få en god oplevelse næste gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg startede med at følge dig lige efter fødslen af min søn for halvandet år siden. Du skrev noget om fødsler kontra kejsersnit. Og jeg havde født “normalt” efter kejsersnit første gang, så det fangede bare min interesse.
  Så blev det netop et dejligt input i min barsel. Og nu fortsætter jeg med at følge dig – som et dejligt minde om min barselsboble ❤️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  😂 Jeg hoppede også på den…..jeg er faktisk hoppet på samtlige aprilsnare, jeg blev præsenteret for i går 🙈 Det må være amme-hjernen 😜 Jeg begyndte oprindeligt at læse din blog pga Jordemoder stoffet, men det ændrede sig hurtigt. Det er faktisk den eneste blog, jeg følger og jeg læser hver gang, du skriver noget. Det er sådant et hyggeligt “tilskud” til min barselsorlov. Lidt ligesom at følge en god serie, mens man spiser for meget chokolade. En slags forkælelse 😀 Jeg har ofte tænkt på et eller andet, jeg syntes, det kunne være fedt, hvis du skrev om, men det kan amme-hjernen heller ikke lige finde frem fra arkivet lige nu. Tror egentlig bare jeg ville sige, at jeg synes, det der gør din blog så hyggelig, er hverdagselementet i den. At der ikke er et bestemt emne, du følger. At det er inspireret af din egen hverdag. At du viser og deler din sårbarhed og fejlbarlighed. Det er dejligt og inspirerende. Det fik jeg bare lige lyst til at sige 😊 Og så kunne jeg i øvrigt rigtig godt tænke mig at prøve din metode ved mit næste barns fødsel, men mon man kan være så heldig 😊 Ahhhh jo, nu kan jeg huske emnet, jeg kunne tænke mig du skrev om: hurtige fødsler! Uden at definere mere – det må være op til dig, din erfaring og inspiration 😊 Tak for en super blog! 😊🙏🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   TAK søde du, Første og eneste kommentar <3 Du skal få dig et indlæg om hurtige fødsler! <3<3<3<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hemmeligheden bag mit unge udseende..