Ved klokken-otte-forældrene hvad de går glip af?

Dagen derpå..

skaermbillede-2017-04-17-kl-23-47-09

                                                    se videoen på meyermorblog instagram <3

Nova og jeg vågnede kl 9 her til morgen.

Jeg var spændt på at se om Nemesis ville sprede sit sure tryllestøv over min bebs, når nu jeg havde vovet mig ud i gårsdagens (nattens) indlæg, Ved klokken-otte-forældrene hvad de går glip af?

Hun vågnede glad.. Det var da en god start!

Hun fik sig sin morgentår, som hun plejer. Døgnets eneste og meget snart sidste amning. Taknemmelig og lettere utilfredsstillet af den ringe mængde jeg kan producere, smilede hun stort til mig og sagde HAVREGRØD!

Den plejer far at stå for, imens jeg forsøger at vække min slowstarter krop, men far var taget på arbejde… OG det faldt ikke i god jord.. -pjevseriet var på vej og skyldig og forstående, som jeg følte mig efter at have brudt alle børneregler og ladet mit barn feste til tæt på midnat dagen før, skyndte jeg mig op og imødekom hendes korte lunte.

Vi tog morgengrøden på søsters værelse. Sammen med søster og overnattende veninde, der også fik en skål. Max hygge. Så skulle der mosles.. nu med dejlig grød i maven. Alle glade.. og dog.. så fik søsters veninde lige en flabet flad.. Vi viste bossen, hvordan hun kunne få opmærksomhed UDEN at strø om sig med håndmadder, men hun var måske knapt så modtagelig som vanligt..

Nova hyggede dog rundt på egen hånd den næste times tid, imens jeg fik mig et bad og hun tjekkede ind og ud hos pigerne. (uden at slå) Da jeg kom tilbage, kom der dog lidt mere lyd på.. Tingene ville ikke rigtig som Nova ville.. Så hun røg på armen og kom med rundt og ordnede ting og sager.

Tilsidst fik hun et kvarter foran Play and Learn på minituber og jeg fik gjort mig klar, så vi kunne komme ud af døren og få et sceneskifte inden turen gik mod påskefrokost hos momse. Havde der været 10 min surhed, så er det stort sat.

Vi kørte til Islands brygges Loppemarked og sagde hej til et par veninder, der havde stand. Nova var kuldskær og knapt så tålmodig, så vi smuttede videre og var så SÅ heldige at falde over babyborn udstyr, både bæresele, højstol og en lille bebs til 30 kroner. SÅ kom smilet frem! Og hun klarede den kolde tur hjem uden brok.

I bilen skulle hun lige af med en lille tuder. Den tog vi fint imod..

“Det er helt ok at du lige har brug for at græde lidt, for du er nemlig super træt efter at have leget så godt hele aftenen igår. Du falder i søvn lige om lidt skat. Læg du dig bare tilbage og nyd det. Det er dejligt at køre bil når man er træt” -og så gjorde hun det.

Normalt sover hun 2-3 timer til middag, men efter 35 min var vi fremme og på trods af mine krumspring for at holde aben vandret og sovende, så var lyden af momses hilsner alligevel lidt for god til at lade stå til. Nova sprang op som en fjeder og spankulerede ind, frisk og udhvilet..

En skøn frokost og gå tur og hygge og is og flødeskum og en enkel slåen mave på sofaen senere, var vi på vej hjem. Stadig med en glad bebs i familien… Nævnte jeg Påskeæg?? Chokolade har det også med at smitte positivt af på min datters sind..

På vej hjem begyndte surmuleriet dog..

Klokken var 18..

Vi kiggede på hinanden på forsædet.. Udsigten til hjemkomst, madlavning og en overtræt/stimuleret bebs gav os samme ide..

Burger King  ?? -spurgte jeg

Oh Yes !! sagde han

POMFRITTER !!!! sagde Nova

De store havde ikke noget at indvende..

Og så var den i vinkel.

Vel hjemme havde Nova fået en second wind… Hendes liv er generelt for kort til at gå i seng.. Så som den gode gamle Boss hun er, speedede hun da bare op og var ikke til at putte.

Og her kan vi nok blive enige om at de sene aftener og manglen på fastholdelse af rutine kan have sin indflydelse på besværligheden af Novas putninger.

Men all in all in ok balance.

Jeg giver gerne lidt for at kunne få vores frihed til ikke at hænge i et klokken 8 klokkesnor..

Jeg vil lade følgende kommentarer afrunde min mening..

skaermbillede-2017-04-17-kl-23-36-45

skaermbillede-2017-04-17-kl-23-36-17

skaermbillede-2017-04-17-kl-23-36-05

skaermbillede-2017-04-17-kl-23-36-55

skaermbillede-2017-04-17-kl-23-36-35

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ved klokken-otte-forældrene hvad de går glip af?