What a mother #1 Hurra for seje damer! Både små og store;)

Vi fandt et nyt værelse til Nova på Jollyroom.dk.

img_1974

Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med jollyroom.dk

Nova har ikke sit eget værelse og der er heller ikke udsigt til, at hun får det i den nærmeste fremtid. Da vi købte vores nye lejlighed og flyttede ind her i februar, havde vi bevidst valgt kvalitet over størrelse. Og det betyder, at vi har fået et dejligt nyt hjem, men må deles lidt om pladsen.

Små børn rykker alligevel altid ind i dobbeltsengen, tvinger sig ind på storesøskendes værelser og fylder hele stuen med deres legetøj. Så det er nok ikke den store forskel, om hun reelt havde haft et værelse.

Men! Den anden dag fandt jeg the next best thing til et værelse på www.jollyroom.dk

Et køkken!

Og her er størrelsen og kvaliteten i en ligestillet kamp om førstepladsen.

Jeg har aldrig set sådan et køkken før. Det ligner simpelthen en sand miniature af vores egen køkken og jeg Nova måtte bare eje det!

Så nu har Nova fået sit eget værelse i stuen!

Køkkenet er simpelthen så stort, at hun både kan gemme sig i det og vi kan rydde en stor del af hendes legetøj ind i køkkenet efter brug. Det er et mega hit! Og så er det pænt at kigge på!

Nova elsker at der både er køleskab, mikroovn og gode knapper der klikker, når hun skruer op ! Og mor her elsker, at der også er plads til al børneservicen, WIN WIN, nu kan Nova nemlig dække bord! Og der er ikke noget hun hellere vil… altså når hun er færdig med at lave mad… i sit nye køkken!

Bon Appetit.

Får du også lyst til at blive inspireret af nyt legetoj så tag et kig her legetoj

og find det direkte link til et køkken magen til det nova har her http://www.jollyroom.dk/legetoj/rolleleg/legekokkener/woodlii-legekokken-hvid

img_1979

Bossen er træt og bestiller lige lidt takeaway i dag…

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What a mother #1 Hurra for seje damer! Både små og store;)