Vores fødselsret er til forhandling på et konstrueret argument.

Tag Tivoli, Zoo, Lalandia og det bedste børneteater du har set OG gang det med 2

skaermbillede-2017-07-05-kl-13-46-42

Indlægget er reklame, da vi har været på Blogevent i Dyreparken i Kristianssand.

TAG det hele og gang det så med to! …SÅ har du en ide om, hvorfor jeg skriver dette indlæg.

For I skal simpelthen høre om hvilken perle af et oplevelsesland, der ligger lige lidt Nord for Danmark og venter på at blive opdaget af danskere.

skaermbillede-2017-07-05-kl-13-49-58

Jeg vandt en Blogger konkurrence og blev inviteret til at tage familien med i  Dyreparken her i den første weekend af sommerferien. Jeg havde personligt aldrig hørt om Dyreparken, men kendte dog fortællingerne om Dyrene i Hakkebakkeskoven og Folk og Røvere i Kardemommeby, som jeg husker at vi hørte som fællesoplæsning i skolen.

skaermbillede-2017-07-05-kl-14-13-43

Jeg havde faktisk ikke de store forventninger og tilbød sågar ældstesønnen på 11 år et carte Blanche til at finde på noget andet, med venner, så han ikke skulle gå glip af de sidste skoledage og afslutning plus de første par dage af hans Tenniscamp heller. Men heldigvis ville han gerne med på familietur og bemærkelsesværdigt nok ville han helst være fri for den sidste skoledag! ( – Der er alt for meget uro og larm mor… – hvilket kan blive til et helt eget blogindlæg en anden dag!)

Vi kom afsted med børn på et spænd fra 11, 8 og 2,5 og tænkte at vi bare ville tage tingene som de kom og så må alle mand lære at “you get some you give some” Nogle gange er det de store der prioriteres andre gange de små og sådan er det at være børn i en flok. Men mine mange opdragelses-tanker var ikke nødvendige.

For ALLE mand fik en ordentlig en på opleveren i det kæmpe oplevelsesland!

 skaermbillede-2017-07-05-kl-14-40-25

Vi boede på Noas Ark med udsigt over sø og land og placeret helt op af indgangen til Parken. Det var nemt og godt, men det var IKKE Sørøverhotellet i Abra Havn, som vi først havde troet vi skulle bo på – og som muligvis er en af de største grunde til at vi snarest må tilbage! For det var så gennemført en sørøver landsby med ægte sørøverskib og pirater og manddomsprøver og morgenskattejagt og Kaptajn Sabeltand skal komme efter dig!

En absolut MUST experience!

skaermbillede-2017-07-05-kl-14-25-20

Kapring på åben sø i høj fart i piratskibet, med kanoneksplosioner og skuespil og sang som får selv de største kæber til at falde eller bryde ud i smil!

Heidimor var underholdt!

Og jeg vil gerne være helt ærlig… og indrømme… at jeg altså ikke er den største fan af det norske sprog og da slet ikke, hvis det så er skuespil til børn, med klatremus og rævehaler i en animeret skov med peberkagebagesang… Og det var blandt andet virkelig fascinerende at besøge Filmstudiet og se hvordan de animerede scener blev skabt i de små kulisser.

MEN jeg måtte som MIKKELRÆV æde de sure ord i mig, som han åd sine stjålne peberkager og give mig til kende… Jeg var POKKERS GODT underholdt i Dyreparken!

Det hjælper simpelthen at kostumer, og skuespillere er i top og de rent faktisk synger så godt, at man forstår det meste af hvad de siger og det man ikke forstår, gør faktisk ikke noget!

Vi var i Sirkus Jesper og se topprofessionelt cirkus, som fangede både de helt små og de større og de største! Det kunne vi godt have set igen! Her er et lille klip der viser niveauet!

Vi var også på Morgensafari hvor vi fik fodret Geir, den store Han-Giraf, set zebraer og dovne løver og holdt slanger og (nogen) fik holdt en kæmpe tarantel.. – ikke mig men jeg var dog det tætteste på jeg nogen sinde har været!

Og til Novas store fryd sluttede vi af med at fodre Lamaer med jordens blødeste snuder som selv helt små børnefingre kan finde ud af at give gulerødder! Det var en fest!

Og for en som mig der ellers ikke er vild med dyr i bur var festen endnu større over, at Dyreparken er en del af et stort dyrebevaringsprojekt, hvor de ikke kan købe eller sælge deres egne dyr, men at flowet af dyr bestemmes ud fra dyrenes behov i de forskellige parker, som er del af projektet.

I LIKE!

Vandlandet var absolut det bedste vi nogensinde har oplevet. Lalandia go home! Børnene kunne bruge dagevis i den store vandpark! Og selvom vejret var en smule svingende og koldt, så ødelagde det ikke oplevelsen, da vandet er opvarmet og der både var kæmpe udendørs og indendørs områder til fri leg.

Vi havde lige godt et fuldt døgn i parken og nåede ikke alt. Men vandlandet var absolut topmålet.

skaermbillede-2017-07-05-kl-14-37-50

Se billeder fra vores tur i dette indlæg Et lille kig i vores fotoalbum fra turen til Dyreparken Kristiansand.:-)

 

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores fødselsret er til forhandling på et konstrueret argument.