... og så fløj han..!

Hvordan har jeg gjort mig fortjent til…

skaermbillede-2017-08-28-kl-00-42-08

Så dejlig en datter…

Det er altså ret vildt at have en teenage datter! Så vildt på så mange måder… Altså i det hele taget først at fatte, at man selv er blevet et gammelt røvhul og dermed har en halvvoksen af egen yngel ved siden af sig! Det er da vildt! Jeg kigger tit på hende og forundres over, at hun er det samme menneske, som den lille 3600 grams Mickey Mouse (Ja det lignede hun) jeg asede ud for snart 15 år siden. Tænk, at hun har været den samme hele vejen igennem al den udvikling hendes lille krop har gjort igennem årene!

Jeg savner hende ind i mellem, som den lille fis hun har været. Hendes energi. Og alle de sjove stunder. Esmaraldaen når hun var sur. Dansemusen og spilfordeleren. Og nu hvor hun bruger mere og mere af sin tid bag lukkede døre.. savner jeg hende aller mest, som den pige hun er nu.

Min store datter. Som nogle gange elsker mig højere end månen og andre gange kan få mig til at føle mig helt fjumret og dum. Som sender mig ud af sit værelse eller beder mig pænt om at flette næbet… når jeg pipper løs og er alt for snaksaglig og hun lige har noget lidt mere interessant at tage sig til.. HVAD kan dog være mere vigtigt end at være sammen med sin mor?

Jeg føler nogle gange, at hun forbarmer sig over mig… at hun nærmest får ondt af mig og tænker okay, så kom da her ind til mig og få et lille trøste kram… Det skal nok gå mor.. Jeg bliver bare voksen og får mit eget liv. ikke…? …og flyver fra reden og glemmer, at (du har båret og født mig og curlet din vej op igennem livet) ..ringe hjem.

Men ikke i dag!

I dag har jeg solet mig i min datters lys. Og hun har haft lyst til mit selskab. Altså ikke bare tålt nærvær. Men den der slags hvor hun kom helt frivilligt ind og sad på min seng og snakkede! Og fortalt emig alt muligt! Lukkede mig ind i hendes følelsesliv og lod mig føle at jeg var vigtig.. Sådan ligesom i gamle dage. Da mor var den vigtigste i verden..

Jeg er blevet forkælet! -og datterforkælelse er altså noget af det bedste!

Det startede allerede igår.

Jeg har haft en hård uge.. det har vi faktisk alle. Siden Rio rejste. Men en hel del bad luck oveni min hat og så en hård nattevagt op til igår var lige ved at slå bunden helt ud af mig. Jeg havde fået to timers søvn og kom hjem ud på formiddagen til to søstre der passede hinanden. Jeg måtte bare have en times søvn mere inden vi skulle til forpremiere på Biler kl 13 og jeg krydsede mine fingre for at den store havde goodwill nok til at tage den lille med på legeplads. Pretty please…

I sig selv var allerede det at man kunne lokke teenageren med ind og se Biler en bedrift i sig selv… så jeg følte nærmest det var min lucky day, da jeg ikke mødte modstand på forespørgslen. De gik! Jeg sov. Og så ringede vækkeuret! BLINK! Okay så var vi i bio (Og kan virkelig godt anbefale den nye Cars film! YEAY – den var desværre så god at jeg ikke fik sovet lidt mere i biografen) og da vi var på vej hjem igen, var mine ressourcer ved at være lidt brugt op… Og ØV for den for jeg havde udsigt til en fyrreårs fødselsdags fest hos min gode veninde, som havde gjort en hel del ud af det.. og så kunne jeg bare komme der og ligne en hængt kat!

Jeg har ikke noget tøj at tage på peb jeg… og kun en halv time til at gøre mig klar øøøøv.

Men teenageren forbarmede forvandlede sig til en personlig stylist og fandt lynhurtigt en af hendes egne bluser frem, som hun netop har købt. Her mor tag den her på! Og har du ikke en lædernederdel til?

Og så var jeg i tøjet! Og imens jeg lagde make up, fik jeg krøllet mit hår AF MIN DATTER! Min datter!! Altså den her lille bitte bebs, som jeg næsten lige har født! Kan nu krølle og style og jeg ved ikke hvad! Jeg fik lige en lille spydig bemærkning om, at jeg skyldte hende een.. Og jeg svarede ” Altså som i at du har krøllet mit hår mod alle de millioner af gange jeg har flettet dit? Det er klart!” Hvis jeg skal være ærlig står jeg gerne på hendes skyldner liste og kan kun håbe på snart at få lov til at nusse om hendes hår igen!

Jeg røg til fest med et HYG DIG!

Og blev vækket her til morgen  formiddag med en iskaffe på sengen! Pigen gik og nussede med en maske i ansigtet og inden jeg havde set mig om fik jeg samme tur. Og så vaskede hun også lige alle mine pensler og ryddede mit badeværelsesrod fra gårsdagens festklargøring op…

skaermbillede-2017-08-28-kl-00-41-30

Jeg føler mig så forkælet!

Og varm om hjertet..

Og så topper hun den lige med at lave pasta med laks og asparges og sesam til aftensmad… Altså aftensmad til en tømmermands ramt mor, der har tilbragt eftermiddagen i DGI byens svømmehal med bossen og kommer udmattet og afkraftet hjem med overtræt boss…

Behover jeg sige mere?

Som hendes nye “arbejdsgiver” Mette Marie skrev til mig

“Tvillingerne har adopteret din datter, så vi har valgt at beholde hende # daughtergoals”.

Meyer FILImor er stolt…

skaermbillede-2017-08-28-kl-00-48-05

Ps mine store børn godkender selv alt billedmateriale jeg lægger op, men ordene har jeg frit spil på. Så må vi se om det bliver et af de der.. moaaaaaarmoments imorgen når hun læser det her…

<3

Her er lidt flere af de indlæg jeg har skrevet om min store pige..

Slipping through my fingers

Giv mig komplicerede fødsler, giv mig skrigende børn, giv mig hvad som helst.. men fri mig for.

(en) Mors tale til konfirmanden

Hverdagens drama! Noget om et pas der var væk og en pige der fortjente at få vinger..

Hvad vil du være når du bliver stor?

En kvart brystvorte, en dødskamp og en tur på børneafdelingen.. Min egen Ammekamp Part 3

—-

Ps du kan følge med bagom bloggen og vores liv på instagram og insta livestory.

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

5 kommentarer

 • Maja

  Hvor er hun smuk. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette- Raffigina

  Åh hvor er det et skønt indlæg. Mest fordi jeg kan genkende det hele i min egen 14-årige datter 😍 Lige så hormonel og sur og tvær hun kan være, lige så skøn og dejlig og empatisk og kærlig kan hun være. Når hun rydder op i køkkenet for mig, lægger make up på mig, krøller mit hår, læser for sin lillebror, laver mad eller kommer og hyggesnakker, så bliver jeg så varm om hjertet. Stolt og beæret over at få lov at se hende vokse op og blive til den hun er. Jeg har altid sagt at børnene ikke er vores eje, men individer vi skal passe på, guide og støtte i alt det gode de er. Og bevares, også alt det andet knap så gode. Uden fejl, lærer man vel ikke? (Groft sagt) Det er en svær tid for mødre – teenagetiden hvor vi skal slippe tøjlerne mere og mere, lade dem drage egne erfaringer men være der når de all samles op, hvor vi skal presse lidt her, holde lidt igen der, tale til en fornuft som visse dage ikke er til stede i den forunderlige teenagehjerne, men i den grad også stole på at alt det vi har lært dem indtil nu, hænger ved. At være mor er lige dele fantastisk og nervepirrende, så hold fokus på alt det gode 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   Smukke ord Anette <3 Vi lyder til at kunne få en god snak om opdragelse over kaffen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hold nu op et fint indlæg. Så meget kærlighed. Begge veje. Din datter er meget meget smuk – tydeligvis også indeni. Hun lyder som et virkelig fint menneske. Dem der er og kommer i hendes liv er heldige. Så empatisk, betænksom og skøn. Og så er det nu, du skal være stolt. Udover at have givet hende virkelig gode gener, har du tydeligvis gjort det godt. Jeg er lige begyndt at følge dig, men fornemmer, her er noget at hente. God inspiration til moderskabet. Du virker til at gøre det beundringsværdigt. Du har opfostret hende der, det er sgu så fint i sig selv. Tillykke til jer begge med hinanden. Du lyder somen fantastisk mor. Du bør være stolt. Har også kort læst om, at du har tilsidesat egne behov for at sende din søn på eventyr. Wauw. Du er vild. Tænk alt det du giver ham. Ekstra sødt, din datter ser, at du har ekstra behov for kærlighed lige nu. Og tilmed låner dig sin trøje (som du kan passe – hvad sker der lige for det?!) og duller dig. Så fint altså. Okay, nu stopper jeg. Blev bare så glad af at læse det her. I er inspirerende. God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   Kære Louise, jeg bliver jo helt rørt når jeg her genlæser dine ord godt og vel 14 dage efter at jeg skrev indlægget. Jeg har lige skulle bruge lidt tid til jeg kunne vende tilbage og svare kommentarer.. Men dine ord er så fine og varmer dybt efter en lidt svær tid:-) God dag til dig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... og så fløj han..!