Meyermors liste over ting der forbedrer din smertetærskel.

Boss-test af Småfolk flyverdragt

img_6449

Test af Småfolk flyverdragt lavet i samarbejde med Testfamilien.

Vi har fået fornøjelsen at teste flyverdragt for Testfamilien og Småfolk.dk og Bossen herhjemme har igennem de sidste par uger udsat den for lidt af hvert.
Nova var selv med til at vælge dragten på småfolks hjemmeside, som bød på mange fine modeller og farver, og valget faldt på den “seje dragt med sorte æbler”. Vi modtog flyverdragten fra Småfolk efter få dage, som kom med en lille hilsen i form af et kort og bolcher – til mor;-) Mor-point der!
Det var endnu ikke nået at blive koldt, da vi fik dragten, så selvom Nova elskede at få en gave at pakke op, var hun ikke ellevild for at prøve dragten. Det hjalp dog, at vi havde valgt, den der kan åbnes helt op, da vi så fik en lille hygge-leg ud af, at hun kunne lægge sig ned i den som en lille kat -og hun elskede dens bløde feel! Den er virkelig også blød! Så Boss point for blødhed og lækkerhed! – Flyverdragtens udtryk med det grafiske mønster er stilet og kan gå sammen med alle farver fodtøj og huer uden at blive for meget for øjet.
img_6007

man kan gå kold i den

Den er lidt stor i størrelsen, men lukker godt til ved både arme og fødder, så det gør ikke noget dårligt for bevægeligheden. Den lukker rimeligt til ved hals og krave hvilket jeg tænker både er positivt og negativt. Godt, fordi der er plads til at lukke dragten helt uden, at det generer halsen og godt fordi, der er plads til krave og evt halsedisse, tørklæde eller hue som kan komme ned i dragten. Skidt hvis man føler der er for lidt isolering i kragen. Hætten er stor nok til at komme ud over en cykelhjelm, hvilket er fedt nok, når man cykler, men ikke giver nok beskyttelse mod vinden, da den ikke kan lukkes. Den medfølgende fleecehue er for lille til at gå ned over ørerne. Her ville jeg foretrække en fastsiddende elefant hue der lukker godt til.
Alt i alt Boss point for pasform, bevægelighed og varme! Fratræk for manglende hue.
img_5933

Man kan føle sig fin i den

Vi har testet dragten i efterårsvejret og hun har hverken været for varm eller for kold, hvilket jeg synes siger en del om dragten. At den har en effektiv udluftning og holder på varmen, hvilket er takket være Bionic Eco Finish – som er en biologisk nedbrydelig overfladebehandling, som forhindrer fugt i at trænge igennem stoffet. (Stoffet er vandafvisende, smudsafvisende og vindtæt. Vandsøjletrykket er 10.000 mm og åndbarheden er 10.000 g/m2/24t.)
Bosspoint for intelligent materiale, der tilpasser sig vejrforhold.
Derudover er der Bosspoint for Lethed, det bløde fleecefor, slidstærke gummistropper så bukserne ikke glider op. Reflekser på ærmer, bukseben og den aftagelige hætte.
Og så er der max BOSS point for prisen lige nu! 30% rabat på www.smafolk.dk
img_6006

Den holder varmen på cyklen

Testfamilien: Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien,dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: Meget god! -Alt i alt vil er både Bossen og jeg super tilfredse med Flyverdragten fra Småfolk. Jeg synes især den vinder på dens isolering og det faktum, at dragten er åndbar, så Nova både kan holde ud af få den på indenfor og vente på at de andre bliver klar uden at koge over, men samtidig også kan holde varmen og komme af med legesved, når hun er i fuld gang på legepladsen. Jeg savner en bedre integreret hue, men synes måske også, at det er fint at spice dragten op med nogle farverige accessories, når vi nu har valgt en grå og sort dragt.
Holdbarhed: Meget god. Nu har vi kun haft den en måneds tid, men jeg vurderer at den er lavet i en slidstærkt materiale og med gode solide syninger. Den kønsneutrale farve tænker jeg gør den nemmere at sælge efter brug.
Kvalitet; Meget god. Holdbarhed og kvalitet hænger sammen.
Pris: Meget god. Vejledende udsalgspris er 1099kr, hvilket jeg tænker er en fair pris i forhold til kvalitet og design.
img_5941

Fungerer super som crash- protection, ved cykel-øvning

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meyermors liste over ting der forbedrer din smertetærskel.