Spørg Meyermor #1 Kold tyrker ?

Respektfuld barnedåb

skaermbillede-2018-01-29-kl-17-11-30

I weekenden var vi til barnedåb hos min svoger og svigerinde, som havde lagt dette søde brev ud på alle borde -fra lillemanden til hans gæster.

Et brev, som forklarer, at lille Pelle stadig er en lille bebs, som har brug for tryghed og beder gæsterne tage hensyn til dette.

Jeg synes, det er så fint og har en meget positiv ordlyd, men jeg kan forestille mig, at det har krævet lidt mod at ligge det frem. – Som det generelt gør, når man tager hensyn til sit barn og kommer i fare for at blive set som en hønemor/pylrefar.

Derfor lagde jeg et opslag på min instagram om denne respektfulde og søde måde at ta hensyn til sit barn ved en stor festlig lejlighed – som skal være rar for alle – især hovedpersonen. Jeg tænkte, at det kunne være med til at bryde et lille tabu og opfordre andre til at mærke efter og turde stå ved sine grænser og behov i deres forældreskab, men jeg blev noget overrasket over reaktionen.

-For det er faktisk et af de mest populære opslag på min instagram, som har givet rigtig meget opbakning og respekt for min svoger og svigerindes måde at informere gæsterne om deres barns behov. Og rigtig mange ville ønske, at de havde gjort det samme, frem for at stå med overstimulerede babyer, når gæsterne var gået hjem..

SÅ -jeg tænker, at ideen skal have sin plads her på bloggen og meget gerne flere af disse råd, så del endelig opfordringen og kommenter gerne med jeres bedste råd til, hvordan I har taget hensyn til jeres barn overfor velmenende venner og familie, som ikke har haft forståelse for babys grænser.

skaermbillede-2018-01-29-kl-22-22-40 skaermbillede-2018-01-29-kl-22-22-54 skaermbillede-2018-01-29-kl-22-23-04 skaermbillede-2018-01-29-kl-22-23-16 skaermbillede-2018-01-29-kl-22-23-25 skaermbillede-2018-01-29-kl-22-25-13 skaermbillede-2018-01-29-kl-22-25-22 skaermbillede-2018-01-29-kl-22-25-31

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

3 kommentarer

 • Rigtig fin idé, så er banen kridtet op og ingen træder nogle (eller baby) over tæerne (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Havde det da bare været “legalt” at gøre sådan, da vores børn var små – for henholdsvis 27 og 21 år siden. Men dengang gik de stakkels børn “på omgang” med overstimulerede børn til følge. Så super sejt af de nybagte forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er det fint. Jeg kom til at tænke på at det jo i virkeligheden også gælder ældre børn. Som voksen kan man let komme til at overskride grænser i vores iver efter at kramme det søde barn vi måske ser alt for sjældent.
  Jeg har en ældre tante som alle børn i familien elsker, hvorfor? Jeg tror det er fordi hun hilser på børnene og lader dem ellers være indtil de selv kommer til hende, hvor hun så er super nærværende.
  Tak for reminderen om at det er os voksne der netop skal være de voksne og af og til udsætte vores behov ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørg Meyermor #1 Kold tyrker ?