Den perfekte Pakkeliste til den tre-årige på rejsen

5 råd til at få dit barn til at trykudligne på flyveturen

img_2316

indlægget indeholder affiliate-reklame-link

Er der noget værre end et barn med øresmerter på en flyver? Ja – et barn med øresmerter på en flyver, når du selv har prøvet, hvor ondt det rent faktisk gør at trænge ned igennem skyerne med tilstoppede øregange og overtryk i bihulerne. Det er forbandet! Men du kan faktisk gøre rigtig meget for at undgå, at dit barn skal igennem helvede på jord i himlen.

Og det aller vigtigste er selvfølgelig at sørge for IKKE at flyve, hvis dit barn har symptomer. Men så nemt er det jo ikke, (aldrig nogle der har sagt, at det skulle være nemt at passe på de små) for mange gange kan børn være tilstoppede uden symptomer, eller den tørre luft i flyveren sammen med aircondition eller feriefeber spille dem et pus, og du opdager det alt for sent.

Og ofte er det ikke så slemt at komme op..

Det er en god ide at give dit barn næse spray inden turen. De gode flyselskaber har faktisk Iliadin dråber (eller lign.)- som er ret børnevenlige, men stadig åbner op, liggende i deres førstehjælpskasse. Hvis du ved dit barn har gentagne problemer, ville jeg lade barnet få rigtig næsespray liggende på ryggen og tilte hovedet fra side til side, så dråberne kan løbe godt ind i hulerne også.

Sørg for, at dit barn ikke sover på nedturen. Fra kaptajnen sætter skiltet med fasten seatbelt tegnet på, skal dit barn sidde op og være vågen og helst spise/drikke/synke/gabe med jævne mellemrum.

Og ellers har jeg følgende råd til trykudlignende aktiviteter.

  1. Amning : Dit barn skal sidde med ryggen mod din mave under selve landingen for at være sikret i forhold til g-påvirkning ved en hård landing/opbremsning. Men du kan godt aftale med stewardessen, at du ammer frem til du kan se landingsbanen, hvorefter du drejer barnet til siddende stilling.
  2. Tyggegummi : Hvis det er noget barnet kan, er tyggegummi fra starten på indflyvningen ganske effektivt. Især et godt sukkerholdigt tyggegummi med masser af mundvand som skal synkes. Hubba Bubba FTW.
  3. Drikke vand samtidig med at der holdes for næsen. Prøv selv! Det giver små propper i ørerne som man kan bede barnet gabe højt op efterpå. Og evt hive lidt i øreflippen for at hjælpe trykudligningen på vej.
  4. Pudse næsen
  5. Puste balloner op – og endnu bedre hvis du kan gøre det med næsen! Der findes et næserør på apoteket til at puste balloner op med næsen.
  6. Mickey mouse ører. Jeg tror faktisk man er gået væk fra at lave Mickey Mouse ører til børn med tryksmerter. Det er to glas med kogende vand på køkkenrulle i bunden og der man har vurderet at faren for det varme vand var større end effekten… MEN hvis du selv har prøvet at sidde med dem med så ved du at de virker. SÅ prøv da at spørg om ikke de vil lave dem alligevel <3 Husk der er også en kæmpe psykologisk virkning i placebo <3

 

Jeg håber, I kan få glæde af mine erfaringer! Man er jo ikke stewardesse jordemoder for ingenting;-) Og hey vil du læse lidt mere om, hvorfor jeg er pisse stolt af at være stewardesse, så læs her Hvad er forskellen på en stewardesse og en jordemoder?

 

Skulle du blive rejselysten af mit lille indlæg her, smider jeg fluks et Affiliate link til Momondo.dk – hvor jeg tjener 5,50 kr, hvis I ender med at kigge på flyselskaber.

skaermbillede-2018-05-03-kl-22-41-40

Eller er du mere til et nyt sofabord, som jeg feks må se langt efter med mit rejsebudget i år, så kan jeg dele denne rabat kode med jer:

Koden BIRTHDAY25 giver 25% rabat på ALT på www.moodings.com (dog er Sebra Møbler, Cam Cam og Oliver Furniture undtaget) fra den 2. maj klokken 18:00 til og med søndag den 6. maj klokken 23:59.

Her er lidt af mine favoritter fra moodings.com

skaermbillede-2018-05-03-kl-22-44-38 skaermbillede-2018-05-03-kl-22-44-20 skaermbillede-2018-05-03-kl-22-47-28 skaermbillede-2018-05-03-kl-22-47-21 skaermbillede-2018-05-03-kl-22-46-40skaermbillede-2018-05-03-kl-22-49-01

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte Pakkeliste til den tre-årige på rejsen