Når den sammenbragte tetrisfamilie rejser til Paris

Det skal være en oplevelse at gå til frisøren

sp66g3mserjei3tdwkq

Og det må man sige, at det er hos Danni Sigen – en af mine venner, som har en lille frisør salon på Kastrupvej på Amager, som han har pimpet op, så den afspejler hans dekadente, empatiske og kærlige væsen.

Der er guld og importerede designs, antikke møbler og en masse hjemmeavlede planter overalt i salonen. En indretning der  giver en fantastisk oplevelse af at træde ind i et kreativt, rodet og venligt miljø, der river en med i sin gode positive energi.

Man kan kun blive glad i låget af at få en tur i stolen hos Danni.

img_0269

Med hans smittende latter, skarpe øje for detaljer og udbredte forståelse for afkodning af lige netop den frisure, man har i tankerne, men ikke lige formår at få beskrevet, kan man trygt læne sig tilbage og lade ham gøre sin magi.

Derfor er Danni’s salon også det sted jeg nu to gange har henført min modebevidste datter, som ved hvad hun vil have og tør at lade håret falde til fordel for en ny frisure… Hun er ikke lige som sin mor der allerhelst bare vil have håret “klippet langt”.

Sidst fik Filippa klippet en Nora fra Skam page inden sin konfirmation og hun fik de smukkeste fine highlights i håret, som strålede omkring hende i kirken uden at se stribede ud. Denne gang skulle hun have lavet “Blogger-pandehår” eller som Danni kalder det en Melania Trump cut og det fik hun!

Og selvom Bossen bailede ud på at få hendes hjemmeklippede hår rettet til, så havde vi alle tre en fest med at være til frisør hos Danni. Og Danni fik hjælp til at få vandet alle sine planter.

img_0252

Nova hyggede sig hos Danni, men det er heller ikke hver dag, man møder en mand, der har Anna, Elsa og Olaf tatoveret på sit ben <3

img_0563

Tak til Danni for lækkert hår og en hyggelig frisør oplevelse. Det er absolut en anbefaling herfra!

Hop ind og bestil tid til din næste frisør oplevelse hos Dannisigen.com

og hils ham fra os <3

 

img_0271

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når den sammenbragte tetrisfamilie rejser til Paris