Ti gode grunde til at holde en surprise fødselsdag for dit barn.

Alle burde have sig en Lillemor.

Indlægget er reklame, da jeg var inviteret.

Altså, det er nok ikke gået nogle af mine faste følgere på instagrams næse forbi, at jeg har en veninde i min kreds, som kalder sig Lillemor, men vidste I også, at hun var DEN lillemor.. Den lillebittemor, som faktisk er meget stor?

Hun har i hvert fald en stor…

blog!

– Som de fleste nok har stødt på, den gang hun skrev en lille kadot til Føtexmanden i dette indlæg Kære ordblinde Føtex-kassemand som endte med at blive en stor hjertevarm sag, der gik viralt i landets medier. For det er nemlig den anden store ting, den lille mor har.. et stort varmt hjerte.

Og igår lod hun sit store hjerte shine over os veninder.

For hun havde noget på hjertet.

Vi veninder er nemlig alle bloggere eller influencere, eller hvad man nu vil kalde det.. Og vi har lært hinanden at kende i en sen(ere) alder og har som Lillemor siger, jo netop ikke været med hele vejen. Vi har ikke været der til de store begivenheder i hinandens liv. Vi har lært hinanden hurtigt at kende.. og dybt! – for der er ét fællestræk ved bloggere og det er åbenhed! Og ærlighed .. og måske ikke så meget filter. Så vi KENDER da hinanden!

MEN vi har foreksempel ikke kendt hinanden til giftetid og vi har IKKE været med til hinandens polterabender – SÅ DET VILLE LILLEMOR gerne rette op på og arrangerede sin helt egen Omvendte polterabend.

Hun inviterede os alle ud til en gruppe polter!

Hvor VI ! -alle gæsterne ikke vidste, hvad vi skulle, men blot kunne lade os føre med ud i en skøn hengivenhed til, hvad der nu end måtte komme!

OM VI NØD DET?

Det tror jeg nok vi gjorde!

Vi var både på Mystery Hunt på Kastellet, hvor vi fandt skjulte koder og tegn i flere hundrede år gamle monumenter og navigerede os igennem et kort med koordinater og kodeord, som tilsidst gav os viden om, hvem der var dobbeltagenten iblandt os.

Mystery hunt

Bagefter fik vi fornøjelsen af at blive låst inde i et Mystery room, hvor vi havde en time til at løse et utal af gåder og opgaver for at få fat i kodeord og låse, så vi tilsidst kunne låse os ud blot tre minutter før alarmen gik og vi ville være fortabt.

Det var sjovt! Og det var enormt eufori- skabende!

Adrenalinen kørte og vi løste opgaver sammen, som vi aldrig havde klaret, hvis vi havde stået alene. Sammen løftede vi i flok og fik for alvor følelsen af flokkens samlede intelligens point at mærke.

Det var kort sagt pisse fedt!

Efterfølgende gik turen til Boulesbar, hvor vi fik en guidet omgang Petanque af den slags guides, der gør det hele lidt sjovere. Hurra for Singa, som elsker sit job, og virkelig kan noget med en lille metal bold!

Jeg har boet i København i mange år! Og jeg anede ikke, at der var kommet en kæmpe indendørs Boulebar, med et super cool koncept, der skaber en magisk usnobbet fransk atmosfære af samværd og hyggesport. Vi blev beværtet med franske delikatesser og store øl til at holde balancen under boldspilleriet og så spillede vi så meget metal bold.. at jeg knapt kan bukke mig idag!

Jeg kan lide det!

Og jeg kan lide Lillemor… Aka Mystery mor.

Tak for en skøn omvendt polter <3

 

 

Dillerbanden og friends <3

Læs med hos de her dejlige damer

Fra venstre mod højre:

Mig selv, Karmamilli, Den perfekte morSignemørkebjergsjøstrøm, Lillemor,CopenhagenKiddoMig og min TinderbabyCana ButtenschønSydhavnsmor,

Egentlig bare TrineFyrsten og fruenMirams Blok

 

 

 

 

 

 

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

1 kommentar

  • Hvor er du bare sød Heidi ❤️❤️ Tak for de søde og gode ord. Og dejligt at du nød din aften! Gid vi kunne gøre den slags hver weekend 😜

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ti gode grunde til at holde en surprise fødselsdag for dit barn.