Har du krammet din teenager i dag?

Noget af det vi diskuterer mest for tiden….

indlægget er reklame for Bonava

… er hvordan vores Bonus-familiekonstellation skal være i fremtiden.

Nu har vi i snart to år boet efter Small-living konceptet. Færre kvadratmeter, mere kvalitet og mere nærhed. Vi købte vores lejlighed på Islands Brygge velvidende, at de 110 kvm KUN rummede to børneværelser, et soveværelse, et køkken alrum med stue i et og så lejlighedens perle – terrassen med den fantastiske udsigt over Københavns kanal. Vi købte lejligheden og krydsede vores fingre for, at det var rigtigt prioriteret på trods af, at vi altså er en familie, der inkluderer to af mine, en af dine og et vores barn. Så når vi alle er samlet, er vi altså seks mand.

Og vi elsker den her lejlighed!

Den har fungeret fint, som vores familiekonstellation har været indtil videre. Det første år med den mindste, Nova på 3 i soveværelset, den ældste på 15 i sit eget værelse og så drengene på 9 og 12, der delte værelse. Og det sidste år her, hvor Rio har boet hos sin far i Hong Kong og kun været hjemme i ferier og Nova har været rykket lidt ind i drenge børneværelset. Og så her efter sommerferien, hvor begge de store er i udlandet og de små har fået oplevelsen af at have hver deres værelse.

Så lige nu har vi en tidslomme på et lille år, frem til sommerferien, hvor lejligheden faktisk passer meget godt til antal medlemmer i familien. Og jeg nyder, at se især Nova vokse med sit ejerskab over sit værelse. Men jeg frygter lidt, hvordan det bliver, når der igen er fuldt hus.

Det har været lidt af et mas at rokere rundt og organisere os og jeg ser vores small-living liv, som lidt af et non stop sorteringsprojekt for at forsøge at optimere vores plads. Endnu føler jeg faktisk ikke, at vi er kommet sådan helt på plads. Vi har hen af vejen fundet gode opbevaringsløsninger, men det ændrer ikke ved, at vi snart mangler minimum et værelse, og at jeg derudover rigtig godt kunne tænke mig noget mere naboskab, hvor børnene lettere fandt ting at lave UDEN for huset…

Så jeg har øjnene åbne!

Manden not så much! Han elsker bare lejligheden på bryggen… Jeg tænker kreative løsninger. Alt fra, om vi skal bo hver for sig? – til en sommerhusløsning? -til at flytte i hus. Og Peterfar vil bare bo i lejligheden på bryggen… Han kan allerhøjest gå med til at inddrage et hjørne af stuen til en midlertidig løsning, så pigerne kan få hver deres værelse og drengene stadig deler.

Men så bliver pladsen endnu mere trang… og børnene bliver jo ikke mindre..

SÅ jeg har fået en NY HOBBY!

Jeg kigger på boliger!

Og så er det heldigt, at virksomheden Bonava netop nu holder åbent hus hver søndag for deres mange nabolag med nybyggende huse. I den forbindelse inviterer Bonava hele familien på en lille udflugt nu på søndag.

Bonava er Nordeuropas førende virksomhed inden for boligudvikling, og er på nuværende tidspunkt ved at udvikle boliger i Vedbæk, Værløse, Glostrup og Køge. De er kendt for at skabe familievenlige, aktive og sociale nabolag, som passer til forskellige livsstile og så bygger Bonava deres boliger tæt på naturen og i gåafstand til de lokale skoler. Altsammen noget der lyder som sød musik i mine ører.

Vi er inviteret med til Bonavas Åbent Hus kl 11. -Hvor der altså vil være mulighed for at se prøveboligen, men også komme op i det nye byggeri med sikkerhedsudstyr og kig fra 2. sal, så jeg tænker, det kan blive sjovt for børnene og være en hyggelig efterårsferie familietur, som manden ikke kan sige nej til.

Arrangementet varer en time, hvor man kan se præcis, hvordan boligen kommer til at se ud, og så kan man høre mere om Bonavas arbejde for at skabe sociale nabolag. Der vil være en lokal rådgiver tilstede, så man både få finansiel rådgivning og stille spørgsmål ift. økonomi og høre om lokalområdet. Derudover kommer Tapperiet forbi og fortæller om aktiviteter i området.

Det er et  Åbent Hus  arrangement, så I er velkomne til at tage med, hvis I også godt kunne tænke jer at blive inspireret i jeres boligovervejelser -og så ville det da være hyggeligt, hvis I kommer ud og siger hej til os!

Bonava giver et lift fra København til Køge til alle dem, der har behov for det. Tilmelding via dette link: https://www.bonava.dk/bus

Husk at tilmelde jer arrangementet på søndag d. 14/10 i Køge –  Tilmeld jer her 

Eller tag et kig på de andre arrangementer i blandt andet Vedbæk, Allerød og Værløse her

Jeg håber vi ses!

Kh Meyermor <3

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du krammet din teenager i dag?