10 ting du ikke vidste om mig ..

Billeder fra vores familieudflugt til Køge med Bonava

Reklame for Bonava

I søndags var vi inviteret til Køge for at se Bonavas nye byggeri, da vi går i overvejelser om, hvordan vores fremtidig boligform skal være, når de store kommer hjem fra hver deres udlandsophold til næste sommer.

Bonavas Åbent hus arrangement var en kærkommen lejlighed til at begynde at kigge på mulighederne og samtidig få en på opleveren som familie. – Bonava har nemlig sørget for, at det også er sjovt for børnene at komme til deres åbent hus arrangementer, idet de blandt andet arrangerer æblemostpresning eller en rundtur i byggeprojektet med sikkerhedsudstyr og kan fortælle om nærmiljøet og byens muligheder.

Og selvom drengene ikke lige kunne se fidusen i mors nye boligshopping-hobby, så havde de alligevel optur over vores guidede tur, hvor vi fik sikkerhedsudstyr på og gik rundt som familien Byggemand Bob og kiggede på store maskiner og den ufærdige bygning. 

Vi gik rundt med sikkerhedssko og hjelme og gik på opdagelse i de ufærdige plan og talte om, hvordan det var at arbejde på sådan et projekt, eller købe nybyggeri, hvor man kan besøge sin kommende bolig imens den bliver bygget.

Jeg synes selv, det er super spændende, at se, hvordan et byggeprojekt tager form og her kunne man både se tegninger og modeller af huset samt eksempler på inventar i prøveboligen og ude i selve bygningen, kunne man fornemme en fantastisk udsigt og nærmest forestille sig børnene løbe rundt i gården.

Man vælger selv gulve og andet inventar.

Til Bonava Åbent hus kan man få finansiel rådgivning fra Danske Bank

Bonava er Nordeuropas førende virksomhed inden for boligudvikling, og bygger bl.a. boliger i Vedbæk, Værløse, Allerød, Glostrup og Køge. Bonava skaber familievenlige, aktive og sociale nabolag som passer til forskellige livsstile.

Vi syntes, det var et fedt byggeri, men det, der trak, var områdets tilbud for de unge! Udover, at havet ligger et stenkast væk, så fortalte en udsendt fra Tapperiet – om “ungdomslaboratoriet” som de kalder sig, og deres ungdomstilbud, hvor der er workshops i flere fede ting, som musik, teater, programmering og alt muligt aktivt.

Tapperiets mand.

 

Vi var ikke de eneste, der knipsede billeder:-)

Efter arrangementet mødtes vi med vores venner til frokost i Køge og bagefter gik vi en tur i efterårssolen og gik forbi Køge museum og Danmarks ældste bindingsværkshus.

Der er ingen tvivl om, at Køge viste sig fra sin smukkeste side, så det kunne godt give os lidt at tænke over.

Men det var nu også godt at være hjemme på terrassen på Islands Brygge igen, hvis dog bare vi havde et værelse mere….

 

 

 

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du ikke vidste om mig ..