En ny verdensborger ser dagens lys.

En ny verdensborger ser dagens lys.

IMG_0999

En lille ny blog er født. Det var en lang graviditet!

Det startede med en interesse, der blev befrugtet af en uddannelse, og hen mod termin var der flere prøveveer, men først efter en god omgang modnende aktiviteter kom der rigtigt skub i fødslen. Der skulle en del fødselsforberedelse til og der skulle bygges rede før den lille ny ville ud.

Jeg er nu den stolte moder til en lille ny  – Fødslen var god og mor og barn har det godt. Jeg glæder mig til at se den lille vokse og udvikle sig og danne sin egen personlighed.

Sig hej til min baby, Hun hedder meyermor.dk  🙂

Men hendes kælenavne bliver Morskab, Moderskab og Jordemoderkundskab.

Her vil du kunne følge mine indlæg om alt muligt indenfor Graviditet, Fødsel, Barsel, Amning, Familiedannelse, Sex og samliv, Skilsmisse, Bonusfamilie og hvad jeg ellers kunne have en mening eller viden om.

Jeg er Meyermor, jordemoder, babyhvisker, hypnoseinstruktør, supernanny, SAS stewardesse mor til 4-5 stykker børn af egne og bonus,  fraskilt, sammenbragt, gift på ny i Las Vegas og for nuværende på barsel med familiens lille ny, Baby Nova.

Tak for du kigger med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny verdensborger ser dagens lys.