FullSizeRender

Mit navn er Heidi Meyer Vallentin

– aka Meyermor

Velkommen til min personlige blog, hvor jeg deler ud af oplevelser og livstil med fokus på morskab, moderskab og jordemoderkundskab – og hvordan jeg forener det hele.

Hvis du har fundet herind fordi du mest er interesseret i mit jordemoderi vil jeg henvise dig til min hjemmeside www.meyermetoden.dk og min instagram @meyermetoden

Men ellers er du velkommen <3

 

Sammen med Peterfar og vores store sammenbragte familie bor jeg på Islands Brygge, hvor vi lever livet ud fra small living konceptet. Vi har valgt kvalitet frem for kvantitet i vores nye lejlighed, hvor vi har stuvet os selv og vores fire børn ind på 110 kvm, men til gengæld har fået en dejlig solfyldt terasse og havn-pool i baghaven.

NOVA

-har fået hovedrollen her på bloggen efter hun blev født i slutningen af November 2014

ved en fantastisk hjemmefødsel

og sammen med hende blev også tanken om en blog født.

Jeg har altid haft gået meget op i mommyness og elsket at skrive – så det lå lige til højrebenet og jeg blev taget godt imod i blogland.

Med en fortid som stewardesse. Mor til 3 egne og 2 pap.

-en lille på 100%, en mellem på 50%, to store på 75% og en største som kun er til låns.

Aldersspredningen er 4, 10, 13, 16 og 20

Bosættelser i udlandet, Bonaire og Hong Kong. Sidstnævnte med karriere som Supernanny / Babyhvisker hos Annerley Midwives og min uddannelse som jordemoder, er der nok af inspiration til at fylde bloggen med gode råd og ideer til morskaben.

Mit eget moderskab inkluderer

Samsovning, Amning op til 2 år (det blev så 2,5..), Søvntræning, Kærlighed, Nærvær, Opdragelse og Konsekvens.

Men hos Meyermor er der plads til alle i moderskabet, da jeg er af den holdning at..

Alle veje fører til M O R <—

….

FIND RUNDT HOS MEYERMOR

Her i mit 3. moderskab har jeg oplevet en større balance i min jongleren af børn, mand, husholdning, karriere OG mig selv og mine egne behov. Det vil du kunne læse mere om i kategorien MIGMIGTID eller under MORSKAB.

Ind i mellem løfter jeg dynerne og hænger vores undertøj til skue og udluftning på bloggen med en hudløs ærlighed og selvironi om livet som SAMMENBRAGT FAMILIE, hvor Novas søskende Filippa 16, Rio 13 og William 10 også hjælper med til at udfordre og fodre min skrivelyst. Jeg har mange meninger og tanker om OPDRAGELSE, som finder vej til bloggen, men også bare små JEG HOLDER AF HVERDAGEN indlæg om løst og fast i vores familieliv. Andre gange berører jeg taburiserede emner af egne og læsernes oplevelser i kategorien UD AF SKABET.

Ellers er jeg generelt en fighter for ordentlighed, respektfuldhed og fanden i voldskhed på mange forskellige planer og det kan nogle gange tirre mig til mere generelle indlæg om mine meninger og holdninger. Nogle af disse kan findes i kategorien MEYERMOR UDEN FILTER.

Jeg har dedikeret en del af bloggen til kampen for bedre forhold på landets fødegange for både kommende nye familier, men også for det hårdtarbejdende personale. Det kan du læse om i kategorien TRAVLHED PÅ FØDEGANGEN, som flere gange har ført til henvendelser fra både tv og presse.

Et af mine største motiver for overhovedet at blogge er min passion for livets gode start og derfor deler jeg ud af mine tanker og oplevelser med min egen fødselsforberedelse og smertelindringsteknik MEYERMETODEN og i den forbindelse har jeg også påtaget mig et selvudnævnt Ambassadørskab for Den Gode Fødsel og for DE GODE FØDSELSOPLEVELSER‘s beretningers berettigelse i social kontekst. Dette gør jeg ved at dele læsernes egne oplevelser, men også ved at beskrive mine egne refleksioner i kategorien JUST ANOTHER DAY AT THE OFFICE.

Så er jeg dedikeret Ammer og har selv kæmpet en hård kamp ved alle mine ammeopstarter og har derfor startet hashtagget #MINAMMEKAMP og deler i denne kategori læsernes egne beretninger om deres udfordringer og hvordan de kom igennem dem, men du kan også finde mange ammerådgivende indlæg i kategorien AMNING og i de MÅNEDSOPDELTE kategorier, der bygger på inspiration fra vores egen barselstid.

Bloggens BABYHVISKER kategori fortæller om spædbarnetrivsel op til 6 mdr og kategorien SØVN berører både råd og metoder og beretninger fra vores egen kamp med vores lille Boss af en baby.. Samme som har givet anledning til at jeg har forøget CV’et med en uddannelse i Børne MOTORIK OG UDVIKLING, der giver baggrund for kategorien af samme navn.

Det var en intro ind i mit lille univers.

Håber I kan lide at læse med og har lyst til at deltage i bloggens liv med jeres egne beretninger og kommentarer.

Jeg elsker at lære jer lidt at kende <3

følg mig på Bloglovin, Facebook og se med bagom bloggen på min Instagram Meyermorblog

 12234961_10153251168411094_7707013776164386651_n