Ønsker du dig en pige eller en dreng? (må man det?)

Ord kan ikke beskrive vores første møde med vores baby…

Skærmbillede 2015-09-12 kl. 11.13.42 PM

videolink længere nede

Derfor valgte jeg at melde Novas ankomst med dette videoklip.

Ord er så fattige og det her øjeblik så rigt.

Det tog mig 3 måneder at komme overens med tanken om at skulle blive mor igen. 6 måneder yderligere at blive klar til den store dag og lige nøjagtig 2 sekunder at blive forelsket for livet i det, der for altid skulle være mit barn og så samtidig viste sig at være en datter. -Til stor glæde og overraskelse da vi havde det på fornemmelsen, men ikke havde ønsket at få oplyst kønnet. I stedet ville vi have overraskelsen som en del af vores fødselsoplevelse. Og sikken en oplevelse!

Vi delte dette øjeblik med vores venner på facebook og nu deler jeg det med Meyermors venner.

Tag godt imod vores lille pige <3 <3 <3

 

Læs min fødselsberetning her

og læs om hjemmefødsler her Hvorfor Kate smiler.. om forberedelse og hjemmefødsel.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

5 kommentarer

 • Bolette

  Den video skal man ikke se hvis man er meget højgravid og hormonel.. Jeg stor tuder lige nu! Hvor er den fantastisk!! <3 Nu glæder jeg mig endnu mere til min anden fødsel, som meget gerne skal ske om 4-5 uger. Kvindekroppen er så vild!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Volff

  Åhhh får helt tårer i øjnene – det er SÅ stort. Jeg har selv 3 guldklumper – en født på sygehus – en født stående op af vores bil på parkerings pladsen på holbæk sygehus(jeg er lidt af en speed føder så jeg nåede ikke ind) og den sidste født i storkeredens fantastiske fødekar i Slagelse – hjulpet til verden af stolt farmand og min kære veninde Louise (og din chef 😉 ) jeg er uddannet fødselsdoula og har været med til en del fødsler på Storkereden i det første halvanden års tid i klinikken i slagelse – pt er det hele sat lidt på stand-by for ar hellige mig familien -men jeg brænder for doula faget og hele den verden som jeg også kan mærke du gør det. . Jeg bliver lige rørt hver gang jeg oplever en fødsel – det er det største. Tak fordi jeg måtte være med til din 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   Dejligt at “møde” dig Stine <3 så ses vi nok i virkeligheden en dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh hvor helt fantastisk. Den hjalp lige med at virkeliggøre at jeg om 6,5 måned bliver mor igen. Wow. Shit. Fuck hvor fantastisk. Ville ønske at vi havde filmet den førstes ankomst, men det var ks

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Meyer Vallentin

   Tak -dejligt du deler min glæde:) Jeg plejer at opfordre til at der bliver taget rigeligt med billeder/film ved kejsersnit, da det kan være et fantastisk minde -og man kan jo altidslette. Tillykke med maven og god fornøjelse:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker du dig en pige eller en dreng? (må man det?)