De dårlige historier sætter spor.. *samtaler part 2

En fødsel jeg kan nyde igen og igen…

Skærmbillede 2015-02-21 kl. 2.21.34 PM

Jeg mener virkelig, når jeg siger, at jeg nød min fødsel og jeg nyder den stadig! Nu er Nova snart 4 mdr og jeg tænker stadig dagligt på, hvordan hun kom til verden. Nogle gange, hvis jeg feks. lige ligger og ammer eller hviler mig, så kan jeg godt finde på at genfortælle fødslen i mine tanker. Den ligger som en varm historie i min lomme, som jeg kan tage frem og lune mig ved, hver gang jeg har lyst.

Flere gange om ugen kigger jeg billeder eller videoer fra fødslen og det bringer altid et kæmpe smil frem på mine læber. Når jeg kigger på min lille baby og nyder hendes natur, sender jeg gerne en kærlig tanke til vores livs start. Hun er den gladeste baby og man kan tydeligt mærke, at hun har haft et god start på sit lille nye liv.

Jeg føler, at vi der var tilstede den dag Nova kom, for altid vil være forenet i den magi, der opstod i forløbet og som kulminerede, da vi fik af vide at det var en en lille pige vi havde fået.

På dagen, og for den sags skyld stadig, kan ord ikke beskrive hvor fantastisk en oplevelse det var at føde og møde min pige. Vi valgte at melde hendes ankomst til familie og venner via facebook, med et kort videoklip. Fra hun kom ud og i minuttet der fulgte.

Her er nogle billeder fra dette øjeblik.

 

 

Skærmbillede 2015-02-21 kl. 2.22.24 PMSkærmbillede 2015-02-21 kl. 2.16.27 PM

SMILET VILLE INGEN ENDE TAGE                 😀

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

1 kommentar

  • […] Heidi Meyer fra MEYERMOR bloggen er uddannet jordemoder, hypnobirthinginstruktør og babyhvisker og da hun spurgte om vi skulle indgå i samarbejde og sparring omkring graviditet/fødsel/livet med baby var jeg selvfølgelig helt klar.. Jeg griber efter hvert er strå i håb om at jeg vil mestre den kommende fødsel med andet end panik og stor smerte.. Håbet er jo den euforiske oplevelse som især hypnofødere oplever. I kan læse indlægget om Heidis egen fødsel på hendes blog HER!  […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De dårlige historier sætter spor.. *samtaler part 2