Da hønsehuset brændte og En forældre-fri dag!

En forældrefri fri-dag.. #2

img_0824

Efter mit lille natlige rendeszous med naturens fremragende overlevelsesmekanisme beskrevet her del et er der heldigvis ro over hele lejren resten af natten. … og meget langt ud på morgenen…

…og det meste af dagen…

og det er her den med forældrefri-fridag kommer ind..

For forældrene holdt fri i dag.. og når forældrene holder fri gør børnene faktisk også.. der har været en udbredt ro over hele lejren hele dagen. Måske i kraft af at mindstebebsen og mor her var ramt af eftervirkningerne af en voldsom omgang Roskilde syge, men også fordi der herskede en fuldstændig total accept af, at DENNE dag måtte godt spildes!

Nova FIK sin havregrød.. klokken 9.30..

..og ved 11 tiden blev hun også luftet.. af sin storebror..! de fik et kreditkort i hånden og så blev der bestilt morgenmad.. af den utraditionelle slags. Pizza, cola, Chips, slik og … hvad han ellers havde lyst til at købe OG kunne slæbe.. vindruer, chilinødder og nougat blev det til:)

Jeg kunne lige klare at sutte på et par Chips og spise lidt slik til min tiltrængte småsip af Coca cola.. jeg tissede først hen af ved 18-tiden… så dehydreret var min krop..!

Hele dagen stod den på fri leg.. af den vandrette-med-skærm slags.

Børnene syntes det var en fest!

Nova tullede rundt og hyggede sig og tog sig en laaaaaang middagslur fordi jeg lå ved siden af. Jeg fik set serier!!! Det er ellers ikke noget jeg normalt gør mig i, men jeg fik set op til flere timelange afsnit af “Thirteen reasons why”.

Storesøster så en hel sæson af Gilmore Girls og  kunne stolt proklamere at hendes mission om at have en hel dag i nattøj her i påsken var lykkes.

Manden fik plejet sine tømmermænd med O.J Simpson serie.. alle mand i hver sit rum..

Ved 18 tiden fik jeg mobiliseret uanede kræfter og fik lokket alle med ned til Nokken og på legeplads. Her blev det til en fodboldkamp inden de store fik lov at stikke hjem og begrave sig i deres egne navler igen.

På vej hjem købte vi ind til parisertoast til aftensmad og Hagendaas salty caramel icecream til dessert og … flere Chips og cola…

Vi lavede lige en fælles oprydder af hytten, hvor sønnen alligevel lige måtte have en enkel opsang for ikke at gide hjælpe til. Men så var det også nok opdragelse for i dag..

..så var det alle mand i stuen til mere fjernsynshygge..

Vi orkede ikke at putte Bossen så hun fik lov at hygge sig til hun støttede om på skødet af sin far ved halv elleve tiden..

Totalt syndens hule!

Og vasketøjet ligger urørt på badeværelset!

Slå den måske!

img_0822

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

5 kommentarer

  • Tina M

    Her i påsken sagde jeg til min 2 årige at der var morgenmad nu. Så kiggede han op fra iPad’en og sagde: “Nej, Mikkel bare ha chokolade”. Da den alligevel ik gik, spurgte han efter is. Og osterejer.
    Vi har også haft det ret afslappet i påsken, det er SÅ hyggeligt at skide højt og flot på nærings indhold og sengetider osv indimellem :o)
    Elsker billedet af Nova med cola og matador miks :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Det lyder fanme som en fantastisk fremragende dag. Lad os have flere af den slags!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

    Det lyder som en fuldstændig fremragende dag. Man kan også blive træt af at være så skide voksen og ansvarlig hele tiden 👏🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da hønsehuset brændte og En forældre-fri dag!