..vi skal huske at tale lidt om, hvad du har lavet i dag... Mor!

Meyermetoden skal teste nyeste smertevidenskab! Forsøgspersoner søges!

Min største drøm har simpelthen taget et kvantespring i dag og jeg er så stolt og spændt, at jeg næsten ikke kan formulere mig om, hvor stort det her er!

Jeg ved godt, at jeg ikke har fået opdateret bloggen så meget her på det sidste, men det kommer sig simpelthen af, at jeg siden årskiftet har fået rigtig rigtig travlt med den stigende efterspørgsel og interesse for Meyermetodens effektive fødselsforberedelse og smertelindringsteknik.

Anerkendelsen er kommet fra egne rækker! Jordemødrene kan se, at det virker og de er vilde med, hvordan mine par -om de har læst bogen eller gået på mine kurser, bare “nailer” deres fødsel med det bedste teamwork og fødselsflow! Epidural frekvensen er gået ned!!!!! Og med det er der allerede bemærkselsværdig indflydelse på mindre vestimulering og kejsersnit!

Jeg har fået henvendelse fra et af Sjællands mellemstore hospitaler om, at de ønsker kurser i Meyermetoden til jordemødrene! Og min mailboks er rødglødende med stigende efterspørgsel og fyldte kurser. Det er kun blevet vildere de sidste to måneder og jeg er simpelthen så glad!

Men så i dag fik jeg den vildeste nyhed!

Meyermetoden har tiltrukket sig udlandets opmærksomhed. De kalder det for “The Danish Method”  og NU VIL DE FANME TESTE METODEN I KOMBINATION MED DEN NYESTE OPDAGELSE INDENFOR SMERTEVIDENSKABEN!

ja undskyld jeg råber !!! Men det her kan simpelthen betyde en verden til forskel for kommende generationers fødsler og jeg fatter ikke, at det virkelige sker! Min største drøm!

Det er SÅ spændende!

Men hvad der er endnu mere spændende er, at man har opdaget, at hormoner kan diffundere -altså transportere sig fra person til person.. ikke så nyt for mig… jeg taler jo netop om at angstens og stressens hormoner fra fødepartnerens angst eller jordemoderens stress kan have stor indflydelse på den fødendes fødehormoner.

Men det der er super spændende er, at man nu forsker i,at også oxytociner og endorphiner kan “smitte af” og det vil sige, at vi kan skabe kunstige veer og smertelindre MED NATURLIGE HORMONER!

 

Det betyder simpelthen, at vi kan inddrage partneren endnu mere i fødslen. At han kan få en central rolle og have indflydelse på mængden af indgreb som den fødende skal igennem. For hormonerne kan produceres i hans krop!

Så nu søger vi testpersoner som skal randomiseres (udvælges) til at komme i tre forskellige grupper.

A: En gruppe skal udsættes for smerte ved hjælp af elektrostimulation (som skal lindres med Meyermetoden) for at højne udskillelsen af de smertelindrende hormoner -endorphiner!

B:En anden gruppe skal masturbere under fødslen for at producere de store mængder koncentreret oxytocinhormon, som udløses ved orgasmer.

C: Den sidste gruppe skal fortsætte proceduren, som vi gør det i dag. Og så skal man sammenligne effekten!

Jeg er simpelthen så benovet over at være inviteret med i forskningen og jeg har lovet at hjælpe med at finde testpersoner -derfor udlover jeg mig selv som jordemoder til de fødsler, hvor partneren skal fokusere på hormonudskillelse.

SÅ HVIS DU KUNNE TÆNKE DIG AT VÆRE EN DEL AF DENNE BANEBRYDENDE NYE FORSKNING OG MÅSKE ÆNDRE FØDSElSKULTUREN FOR ALTID!

Så kontakt mig via www.meyermetoden.dk

 

-det skal måske lige nævnes at forskningen er godkendt af www.cochrane.org

og at testpersonerne i gruppe A skal have Tensmaskinen (elektrostimultation) siddende på skrotum. Altså testiklerne.

Tag gerne en mand, som du mener ville være den perfekte forsøgsperson og have mod på denne udfordring. -for the good of it❤️

 

Kh Meyermor – fødselspioner

 

Måske vil du også kunne lide disse indlæg.

Hemmeligheden bag mine børns trivsel..

Hemmeligheden bag mit unge udseende..

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

..vi skal huske at tale lidt om, hvad du har lavet i dag... Mor!