Solcreme er ondskaben selv..

Har du styr på dit (under)liv?

skaermbillede-2017-05-29-kl-22-34-32

Indlægget er ikke sponsoreret men lavet i samarbejde med Gynzone – en side du bør kende!

“Vi har lige givet hånd til hinanden på, at vi skal løbe en marathon til næste år”, fortæller min veninde mig her den anden dag. Sejt! udbryder jeg! MEN afbryder hun mig … og begynder at hoppe foran mig. Jeg har lige det her problem..

Et par fødsler og en efterfølgende svag bækkenbund har sin indflydelse på min venindes evne til at holde på vandet, og det der med at hoppe eller løbe, gør det altså ekstra svært. Det har måske ikke i hendes tilfælde den store indvirkning på hendes dagligdag, men drømmen om at løbe en marathon bliver en smule mindre romantisk ved tanken om, hvad det indebærer.

Hun er ikke alene. I min omgangskreds af mødre har jeg mødt op til flere variationer af påvirkede underliv efter fødsler. Det kommer ofte frem som samtaleemne, for nogle er det måske et tabu og for andre er det sådan lidt, nå ja men det kommer jo med jobbeskrivelsen.   Mor.

Der er jeg dog uenig.

Jeg vil give min børn meget… men mit underliv vil jeg gerne have tilbage efter brug tak.

Til min kommende marathonløbende veninde havde jeg to råd..

  1. Du kan vælge at løbe med sorte bukser, eller
  2. du kan implementere din bækkenbundstræning i dit træningsprogram.

skaermbillede-2017-05-29-kl-22-32-30

Personligt vil jeg nok mene, at der er større gevinst i at få sit underliv i form end at kunne gennemføre en marathon.

Det er skønt at kunne holde på vandet og selv være herre dame over, hvornår der skal hældes vand fra kartoflerne blomsterne;-)

Men der er andre gode grunde til at få styr på sit underliv.

Hvis jeg siger fladere mave, bedre ryg og bedre sexliv … hvad siger du så???

JA Tak!

JAmen så læs videre! For udover at motivere dig vil jeg også fortælle dig om Gynzones gode Knibeøvelses APP som du kan downloade lige direkte ned i lommen og få hjælpen til bunden – ved hånden;-)

Men først flere gode grunde til at komme i gang med kniberiet..

  • Nydelsen ved samleje og selve kvaliteten af dine orgasmer er meget bedre, når din muskulatur i bunden kan spænde op og give slip på den rigtige måde.
  • Ryggens styrke og mavens fordøjelse afhænger af din stabilitet i hele din core og starter med din vejrtrækning og ender i din stærke bund.
  • Men der er også en mulighed for bedre fødselsoplevelser, når du har en god kontakt til din bund og kan styre, hvornår den er spændt og afslappet.
  • Det ser også ud til, at der er en sammenhæng mellem din bækkenbunds tilstand og din mulighed for ikke at briste.
  • Og hvis du alligevel brister (som rigtig mange altså gør) er din chance for et bedre helingsforløb også større, når din bækkenbund er i balance og blodtilførslen har sit frie flow.
  • OG så var der den med tisseriet! – Som vi jo alle ved ikke bliver nemmere hverken i efterfølgende graviditeter eller med alderen!

Så knibeøvelser bør altså gå hånd i hånd med din graviditets rutiner som feks. venepumpetræning, vitaminer og rigelig vandindtag for ikke at nævne de 30 minutters daglige motion, du vil have rigtig godt af at udføre op igennem hele din graviditet.

Og inden I allesammen får mega dårlig samvittighed (og sidder og kniber for vildt) så husk, at I ikke er ene om, at mene, at det er lidt svært, det der med at huske at få lavet sine knib. Og nogle ved måske endda ikke engang, hvordan man egentlig kniber. skaermbillede-2017-05-29-kl-22-20-00

Derfor er det så skønt, at de gode mennesker bag det, blandt fagfolk, velrespekterede Gynzone, har begivet sig ud i en APP – der udover at vise udførligt, hvordan man skal træne sin bækkenbund OGSÅ hjælper en med at huske at få det gjort.

I kan læse mere på Gynzones knibeøvelser og se det gratis videomateriale

Og i kan downloade materialet i App Store (App’en koster 35 kr.)

til Iphone her Knib

Google Play her Knib

skaermbillede-2017-05-25-kl-17-01-15

Gynzones Knibeapp er udviklet i et tværfagligt samarbejde af imellem Ulla Due, Karl Møller Bæk og ejeren af Gynzone, Sara Kindberg

skaermbillede-2017-05-29-kl-23-04-29

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solcreme er ondskaben selv..