Min datter blev overfaldet af en hund i dag..

Når det er pinligt at gå på apoteket..

-sponsoreret af Apopro

-sponsoreret af Apopro

Nu er der ikke særlig meget, jeg synes er pinligt, ud i krop og sjæl genren.

Jeg kan godt tale om mine egne fejl og mangler og jeg er generelt ikke sådan en, der ser det som en falliterklæring at vedkende mig mine svagheder og dårligdomme. Hvilket jer, der har fulgt med fra starten, nok har fanget. Humor er gerne min moderator, det jeg kan læne mig op af, når det bliver akavet eller karikere situationen med, så brodden bliver taget af og gassen fiser ud af pinligheden.

Men nogle ting er jo bare ikke sjove. Sygdomme feks. Både der, hvor vi er fysisk, men også psykisk udfordret. Og nogle gange hænger tingene unægteligt sammen. Så når vi er fysisk påvirket ryger overskuddet og det sætter sig på psyken. Og når humøret ryger, ryger modstandsdygtigheden overfor pinligheder – i hvert fald min.. Måske er det en af grundene til at mit forhold til apoteker har ændret sig her på det sidste i takt med at min krops udfordringer har sat sig på mine ressourcer.

Jeg har egentlig altid godt kunne lide apoteker, at gå rundt og snuse og se de mange spændende forskellige produkter, som er gode for uendeligt mange ting og jeg har aldrig haft et problem med at andre skulle høre, at jeg nu bestiller lusemiddel, svampemiddel, hæmoridecreme eller hvad det nu lige skulle være.

Jeg har egentlig heller ikke noget problem med at dele ud af min egen sygdomshistorie. Men jeg vil gerne selv bestemme, hvornår jeg deler hvad. Nogle gange er det feks.okay at fortælle “hele verden” at jeg har en stofskiftesygdom, der driller lidt ind i mellem med diverse latterlige symptomer og andre gange vil jeg helst være fri. Og i apoteker køen har den sidstnævnte følelse det med at blusse op.

Vi kender jo alle, den der følelse af, lige at koncentrere sig lidt ekstra for at høre, hvad fyren eller pigen foran køber. Det der lille hurtige indblik ind i en fremmeds sygdomsbillede er jo tillokkende. (eller er det bare mig?) Jeg skal i hvert fald være den første til at indrømme, at jeg pludselig blev enormt interesseret i Remowax, som stod på skranken, da jeg en dag på apoteket var så heldig at støde ind i skuespilleren Mads Mikkelsen. (Skuffelsen var stor da han bare skulle have lidt til en øm hals).

Apoteket er sådan et mærkeligt transit-agtigt sted. Vi ved, at alle er på en rejse. – har en sygdom, men vi ved ikke, hvor turen går hen, hvor alvorlig eller spændende den er og så kan det være interessant at kigge med over skulderen og se, hvad der står på boardingkortet, eller recepten.

Så selvom jeg sjældent bliver rigtig pinlig over noget, så kan jeg godt blive irriteret, hvis jeg ufrivilligt tvinges til at dele personlige ting, især på mine dårlige dage!

Derfor har jeg sagt ja til at teste sitet www.apopro.dk som er det første apotek, der udelukkende er online-baseret. Her kan man få stort set alt, hvad man ellers får på apoteket tilsendt direkte til døren, men forskellen er, at man kan gøre det med ryggen fri for nysgerrige mennesker.

OGSÅ når man gerne vil vejledes !

Dette gøres gennem en ONLINE MEDICIN SAMTALE! Læs med herunder og hør om min oplevelse med en personlig online medicin samtale.

skaermbillede-2017-06-23-kl-18-15-32

Det vil sige, du kan få en apoteker eller farmaceut helt for dig selv gennem enten chat funktionen eller video-kommunikation og sådan en har jeg prøvet i dag. – og det var nemmere end jeg havde regnet med!

Her er et par screenshots fra min insta story i dag – hvor mine følgere kunne følge med first hand.

img_2679

Jeg fik fat i Anissa og hun guidede mig igennem “opsætningen” som viste sig at være helt og aldeles bulletproof for selv en IT-forskrækket som mig! Anissa startede video-streamen gennem chatten og jeg skulle blot trykke tillad på et pop up vindue på min skærm.

img_2680

Anissa poppede op på min skærm og jeg fik en venlig professionel betjening, imens jeg både kunne beskrive mine problemstillinger og søge på de produkter Anissa nævnte.

img_2685

Jeg bad Anissa guide mig ift. min stofskiftesygdom og rygproblemer og hvilke vitaminer og mineraler, der ville være gode at understøtte min energi med. Hun gav mig råd ift. hvor lang tid, der skal gå imellem min stofskifte medicin og vitaminerne og gode ideer til, hvordan jeg kunne få større succes med at huske at indtage de mange tilskud. Feks foreslog hun en tyggetablet som multivitamin, da den er nemmere at tage på farten, når man lige kommer i tanker om det.skaermbillede-2017-06-23-kl-17-50-57

Hen af vejen fik jeg shoppet lidt af hvert fra Glucosamin, til Magnesium olie og Anissa hjalp mig med at finde de billigste produkter. Hun fortalte også om share screen funktionen, hvor hun kan gå ind og hjælpe mig på sitet, hvis jeg feks havde svært ved at finde indkøbskurven eller andet. Her kan de med kundens samtykke gå ind og markere området, og derved hjælpe kunden videre i forløbet. Man kan oprette en profil og få adgang og overblik over favoritter og recepter på serveren.

skaermbillede-2017-06-23-kl-17-56-54

Jeg må sige, at det var et yderst brugervenligt site. Og jeg er vild med tanken om, at jeg kan købe alt, hvad jeg lyster i privatens ro og tryghed.

img_2686

 

På min insta-story kan du følge med i dagens oplevelse i realtime små 20 timer endnu.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min datter blev overfaldet af en hund i dag..